Børnelokker på nettet: Skyldig i forsøg på sex med mindreårige piger

'CamoDog' skrev med piger på 13 og 14, men det var fiktive profiler

Ekstra Bladet konfronterede manden, efter han fortsatte med at skrive til mindreårige piger Video: EB TV

På nettet kaldte en 34-årig mand sig for ’CamoDog’, når han chattede med mindreårige piger, som han gerne ville have sex med. Men pigerne på 13 og 14 år var fiktive profiler opfundet af Ekstra Bladet og TV3 til tv-dokumentaren ’Børnelokkerne på nettet’.

I dag blev ’CamoDog’ fundet skyldig ved retten på Frederiksberg i forsøg på at få samleje og andet seksuelt forhold med mindreårige piger og for blufærdighedskrænkelse.

Men dommen over ’CamoDog’ blev udsat, fordi Kriminalforsorgen mener, at han først bør underkastes en mentalundersøgelse, der skal klarlægge hans mentale tilstand.

Afsløret: Pædofil fortsætter sex-jagt

Den 34-årige erkendte i retten, at han havde chattet med de fiktive piger, men han vidste ikke, at de var mindreårige, forklarede han.

Anklager Jack Hurup dokumenterede hans chat i retten, men han fik ikke lov til at afspille de videoer, som Ekstra Bladet og TV3 havde optaget af den 34-årige, da han blev konfronteret med sine pædofile lyster.

Chatten foregik på Skype og hjemmesiden speek.dk. På Skype skrev han med en 14-årig, der kaldte sig 'Lillesignehansen', og på speek.dk skrev han med 'Valbykath', der angav at være 13 år.

Efter udsendelsen blev den 34-årige anholdt og hans lejlighed ransaget efter at politiet havde fået Ekstra Bladet og TV3´s dokumentation.

Afsløret to gange
TV-holdet afslørede faktisk den 34-årige to gange. Første gang dukkede han op i en lejlighed i Valby i København, da han troede, at han skulle have sex med den 13-årige 'Valbykath'.

I stedet ventede tv-holdet på ham. Han lovede, at nu ville han holde sig fra mindreårige, men nogle uger senere begyndte han igen at chatte med en anden falsk profil, som folkene bag tv-programmet ’Jagten’ havde oprettet.

Igen blev den 34-årige konfronteret af tv-holdet, og igen lovede han at holde sig fra mindreårige piger.

Den 34-årige blev i går kendt skyldig efter anklageskriftet.

Efter at den ene falske profil havde skrevet til ham, at hun var 13 år gammel, svarede den 34-årige: 'Kunne stadig godt kneppe dig søde'.

Ekstra Bladets journalister oprettede de to falske profiler, hvor navnene var fiktive, mens billederne var barndomsbilleder af to kvindelige journalister på redaktionen.

Journalisterne forholdt sig helt passive på chat-siderne og anmodede ikke om venskaber eller opfordrede til en seksuel tone. Flere gange afviste de også at mødes med mændene.

Pædofil taget på fersk gerning: Jeg hjælper børnene

Seneste nyt

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste historier, så du altid får det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokale nyheder

Få nyheder fra dit nærområde, og hold dig opdateret på vejr, trafik og erhvervs-nyheder i dit nabolag.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant?? Gem artiklen til senere.

Vi indfører et nyt univers