Bøssepar tiltalt for overgreb på drenge: Det var kærlighed

Overgrebene fandt blandt andet sted i skove og på stranden ved Nyborg på Fyn, hvor den 31-årige tiltalte legede gemmeleg og S, P eller K med børnene

Følg Krimi

Sagen mod et homoseksuelt par på 21 og 31 år fra Fyn fortsætter mandag i retten i Svendborg. Her er de to mænd tiltalt for at have krænket i alt otte drenge i alderen ni til 14 år i en omfattende sag om overgreb og krænkelser.

I dag vil video-afhøringer af fire af de krænkede børn samt en forælder blive afspillet i retten. Dog bag lukkede døre, for at skåne de mindreårige ofre.

Ifølge fyens.dk erkendte den 31-årige allerede fredag eftermiddag, at han har haft samleje adskillige gange med tre af de mindreårige drenge i skoven og på stranden ved Nyborg.

Legede gemmeleg og krig
Ifølge den 31-åriges forklaring til retten, kom han i kontakt med en 14-årig dreng, som i følge tiltalte var seksuelt meget moden og aktiv. De mødtes nogle gange og snakkede om deres seksualitet, og de dyrkede også oralsex sammen.

Det var gennem denne 14-årige dreng, at den 31-årige kom i kontakt med drengens jævnaldrende kammerat og dennes pleje-lillebror.

Herfra udviklede forholdet sig og den 31-årige kørte flere gange de tre drenge ud i skoven. I begyndelsen for at lege gemmelege og krigslege, men senere begyndte de at lege "sandhed eller konsekvens", hvor der indgik seksuelle forhold. Ifølge den 31-åriges forklaring var det mest onani eller oralsex.

Tiltalt for overgreb på flere drenge: Det skete frivilligt

Ifølge avisen understregende den 31-årige flere gange under sin forklaring, at han hele tiden sørgede for, at konsekvens-legene kun blev gennemført, hvis drengene var indstillet på det.

- Jeg har aldrig presset nogen til noget - det ligger mig så fjernt. Der er ikke tale om pædofili - det handler mere om kærlighed, sagde den 31-årige ifølge avisen.

'Vi kunne flække et par drenge'
Den 31-åriges ti år yngre kæreste og sambo, er også tiltalt i sagen. Under sagen er det blandt andet kommet frem, at den 21-årige i en sms-korrespondance med den 31-årige udtrykte, at det kunne være frækt, hvis 'vi kunne flække et par drenge på skift' - et udtryk, som bøsseparret internt bruger om analt samleje, forklarede den 31-årige til retten.

Tiltalt for sexovergreb på drenge: Legede S, P eller K-leg med sine ofre

Ifølge den 21-årige, skal sms-beskeden ikke forstås bogstaveligt. I stedet var formålet at han ville gøre sin partner seksuelt opstemt, så parret kunne få gang i deres hensygnende sex-liv igen.

- Det var bare en del af spillet, men jeg kan godt forstå hvordan de må virke på udenforstående - jeg bliver selv lidt dårlig, når jeg ser dem, sagde den 21-årige tiltalte ifølge avisen.

Begge mænd er fundet egnet til straf. Der afventes dom i sagen i start oktober.

Mere fra Ekstra Bladet+

Er Danmark for lille til store hemmeligheder?

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Udforsk Ekstra Bladet+