Bonnie havde sin kærestes formodede morder til middag

- Den ene havde jeg næsten boende, fortæller Danmarks mest kendte prostituerede til BT

Bonnie havde sin kærestes formodede morder til middag

Se den udbrændte Mercedes her. (Local Eyes)

Bonnie Cleo Andersen har igennem de seneste dage været igennem et levende helvede. Først blev hendes kæreste og bedste ven likvideret og brændt. I går blev hun sat på gaden.

Nu afslører hun overfor BT, at hun har været uhyggeligt tæt på den den ene af de to formodede gerningsmænd:

- Den ene havde jeg næsten boende. Han kom og fik mad hos os, fortæller Danmarks mest kendte prostituerede til BT.

Se mere video hos Local Eyes.

Der er ifølge avisen tale om den 19-årige sigtede, mens hun kun kender hans medsigtede på 22 år perifert. Begge nægter sig skyldige, men er varetægtsfængslet i foreløbig fire uger.

Den udbrændte Mercedes med de to forkullede lig blev fundet tidligt lørdag på hjørnet af Rustkammervej og Kalundborgvej i den nordvestlige udkant af Sorø.

Søndag tonede Bonnie Cleo Andersen frem på skærmen i DR1-dokumentaren 'Bonnie og de tusind mænd', hvor hun gav et åbenhjertet indblik i sine 20 år som prostitueret.

Efterfølgende kom det frem, at hun var tæt på de dramatiske begivenheder i Sorø, som ifølge politiet var nøje planlagt.

Det var her, bilen med de to dræbte blev fundet. (Foto: Per Rasmussen)

- Jeg snakkede med ham om aftenen, og næste morgen forstod jeg ikke, hvor han er henne. Han havde taget husnøglerne med sig, og jeg kunne derfor ikke komme ind i huset, da jeg kom hjem fra min veninde lørdag morgen. Jeg blev ved med at kime ham ned, men han tog ikke telefonen. Han plejede aldrig at slukke sin telefon, siger Bonnie Cleo Andersen til BT.

Bonnie Cleo Andersen vil ikke overfor BT løfte sløret for, hvad der kan ligge bag dobbeltdrabet.

Et spørgsmål om uafklaret gæld i et lokalt forankret, kriminelt miljø kan eventuelt spille en central rolle ifølge Ekstra Bladets oplysninger.

Indtil videre er ligene ikke formelt identificeret, fordi de er så hårdt medtaget af branden.

- Der er to muligheder for identifikation - den ene er via tandkort, og den anden er via DNA. Begge dele tager noget tid, siger Søren Ravn Nielsen, efterforskningsleder ved Sydsjællands- og Lolland-Falsters Politi, til Ekstra Bladet.

Politiet har en formodning om, hvem de dræbte er, og Søren Ravn Nielsen håber, at identifikationen er klar i begyndelsen af næste uge.