Borgmesteren fra helvede: Delte seng med 13-årig pige

I tre år begik borgmesteren seksuelle overgreb mod pigen

Foto: Surrey Police.
Foto: Surrey Police.
Følg Krimi

46-årige Simon Thornton, der er tidligere borgmester i den britiske by Godalming, kan nu se frem til at tilbringe de næste mange år bag tremmer.

Han var tiltalt for 20 forhold, hvor han havde begået sexovergreb mod et barn. Han erkendte sig skyldig, og mandag blev han i retten idømt ni års fængsel.

Det skriver Surrey Police i en pressemeddelelse på deres hjemmeside.

Episoderne fandt sted fra 2006-2009, hvor han forulempede en kun 13-årig pige. Under retssagen stod hun frem og fortalte, at overgrebene blandt andet var sket i hendes hjem, i Simon Thorntons hus, på et kontor og i en bil. Ifølge det britiske medie Metro kom det under retssagen frem, at han derudover havde fået hende til at sove i hans seng, hvor hans daværende kone også lå.

Pigen, der efter sigende havde problemer i hjemmet, modtog ofte søde sager og endda en mobiltelefon fra Simon Thornton. I starten fortalte hun, at han var en, hun så. Da hun var 15 år, indså hun, at der var noget galt, og hun distancerede sig efterfølgende fra ham.

Det var dog først i oktober sidste år, at hun meldte Simon Thornton til politiet i Surrey, som kort tid efter anholdt ham. På grund af de mange overfald lider hun i dag af en depression og isolerer sig fra omverdenen.

'Simon Thortons forbrydelser har påvirket offeret gennem hendes barndom og voksenliv. Fornærmelserne mod hende har resulteret i lav selvtillid, depression og besvær med at skabe nye tillidsfulde forhold', siger Tamzin Ede, der er politibetjent, i politiets pressemeddelelse.

Ifølge Ian Wilkinson, der er Simon Thortons advokat, angrer han overgrebene mod pigen.

Det er ikke B.T. og Ekstra Bladet, der er de beskidte

Seneste nyt

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste artikler, så du altid er opdateret på det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokalt

Hold dig opdateret på vejr, trafik, bolig- og erhvervsnyheder i din kommune.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant? Gem artiklen til senere.