Bortført af kæreste: 15-årig pige reddet

Kæmpe politiaktion 'frelste' pige fra tv-hygge med kæresten

Guardia Civil befrier 15-årig pige fra tv-hygge med tre år ældre kæreste. Video: Guardia Civil

Den spanske politikorps Guardia Civil i Valladolid har reddet en 15-årig pige, som ifølge politiet var blevet bortført af sin kæreste og hans forældre.

Det fik 6. marts kampklædt politi til at storme en lejlighed i Lugo, hvor pigen i god behold sad og så tv med sin 18-årige kæreste.

Det rapporterer blandt andre den spanske avis El Día de Valladolid.

Den 18-årige og hans 45-årige far blev anholdt i aktionen, der har fået navnet 'Operación Lulaba'. Den unge mands mor er også sigtet for medvirken til forbrydelsen, som betegnes som ulovlig frihedsberøvelse.

Den dramatiske befrielsesaktion udspillede sig dagen efter, at pigen angiveligt var blevet kidnappet fra sin skole i Olmedo i Valladolid, tvunget ind i en bil og placeret i lejligheden i Lugo, som ligger i Galicien i det nordvestlige Spanien.

Artiklen fortsætter under billedet...

Pigen var sund og rask, da hun blev 'reddet' af kampklædt politi. Foto: Guardia Civil
Pigen var sund og rask, da hun blev 'reddet' af kampklædt politi. Foto: Guardia Civil
 

Ifølge Guardia Civil havde pigens kæreste tre dage før anmodet om hendes hånd i hendes forældres hjem. Da hun så ikke kom hjem anmeldte hendes far og hendes skoleinspektør sagen som en bortførelse.

Det mente pigen dog ikke selv, at der var tale om. Ifølge hendes forklaring fulgte hun helt frivilligt med hjem til sin udkårne, som i lighed med sin far nu er blevet løsladt. Det skriver avisen El Progreso.

Pigen blev dagen efter befrielsesaktionen sendt hjem til sine forældre, efter at hun var blevet undersøgt af blandt andre agenter fra flere politimyndigheder, som er specialiserede i kidnapninger og overvågning.

Hvorvidt det unge par, som er af rumænsk oprindelse, fortsat drømmer om bryllup melder historien intet om.