Annonce:
Annonce:

Bortførte nyfødt fra sygehus: Nu er barnet fundet

En nyfødt baby blev lørdag aften bortført fra Slagelse Sygehus af dets bedstefar. Nu melder Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi, at barnet er fundet i god behold

En nyfødt baby er blevet bortført fra Slagelse Sygehus. Nu efterlyser politiet køretøjet, som skulle være blevet brugt i forbindelse med bortførelsen

Nyfødt bortført ved Slagelse Sygehus 28. januar
Annonce:
Følg Krimi

Opdatering klokken 21.46: Politiet meddeler nu, at den nyfødte baby, som lørdag aften blev bortført fra Slagelse Sygehus, er fundet i god behold. Det oplyser Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi på Twitter.

'Det efterlyste køretøj er nu standset og den eftersøgte anholdt. Barnet er fundet i god behold. Tak for hjælpen til befolkningen,' skriver politikredsen.

Lørdag aften efterlyste Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi et køretøj, som ifølge politikredsen var blevet brugt til at bortføre en nyfødt baby fra Slagelse Sygehus.

En 60-årig mand havde pludselig forladt fødeafdelingen på sygehuset i Slagelse med den nyfødte baby pakket ind i en dyne.

Bedstefaren er kørt fra sygehuset i en mørkeblå varevogn af mærket Volkswagen Caravelle. Registreringsnummer DE 86 802. (Politifoto)
Bedstefaren er kørt fra sygehuset i en mørkeblå varevogn af mærket Volkswagen Caravelle. Registreringsnummer DE 86 802. (Politifoto)
 

Annonce:

Har kidnappet barnebarn
Den sydsjællandske politikreds kunne i forbindelse med bortførelsen oplyse til Ekstra Bladet, at der var tale om en bedstefar, som havde kidnappet sit nyfødte barnebarn.

Anmeldelsen om bortførelsen tikkede ind klokken 18.10, fortæller vagtchef Bo Georg Petersen.

Barnet blev født omkring klokken 16.

- Det er en bedstefar, som er kørt med sit nyfødte barnebarn fra Slagese Sygehus, kort tid efter det blev født, lød det fra Bo Georg Petersen.

- Vi frygter for barnets helbred, fordi det endnu ikke er blevet undersøgt ordentligt af sundhedspersonalet. Barnet skal meget gerne tilbage til sygehuset hurtigst muligt, fortsatte vagtchefen.

Skulle tvangsfjernes
Politiet troede i første omgang, at den 60-årige mand var kørt hjem til sin bopæl, men det viste sig ikke at være tilfældet.

Derfor blev bedstefaren efterlyst, og det nyfødte barn meldt savnet.

Annonce:

- Den ene forælder (moren til barnet, red.) befinder sig stadigvæk på sygehuset. Barnet skulle tvangsfjernes ved fødslen, og det var derfor de sociale myndigheder, der anmeldte sagen til os, forklarede vagtchefen.

Bedstefaren var kørt fra sygehuset i en mørkeblå varevogn af mærket Volkswagen Caravelle med registreringsnummeret DE 86 802.

Kort før klokken 22 kunne politiet så oplyse, at den 60-årige var anholdt og spædbarnet fundet i god behold.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Støjberg er bare på toppen
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Bagholdet

Annonce:
Annonce: