Brians søn banket i voldsom video: Nu har jeg fået nok!

46-årige Brian Anker fik et chok, da han så videoen af sin søn, der fik bank af seks-otte andre drenge. Nu har han fået nok

Se video af overfaldet på Brians 13-årige søn her. Video: Privat
Følg Krimi

Ved du noget? Tip os på 1224@eb.dk eller sms/mms til 1224 (alm. takst)

Brian Anker fik torsdag aften et chok.

Her så han for første gang et videoklip, hvor hans 13-årige søn fik tæv af seks-otte andre drenge.

Episoden skete fredag 29 juli, hvor Brian Anker gav sin søn lov til at tage ned på banegården i Fredericia for at være sammen med nogle venner og bekendte.

Men det udviklede sig hurtigt til alt andet end fredagshygge.

Brians søn blev angiveligt helt umotiveret overfaldet af en gruppe bekendte fra skolen. Og nu har Brian Anker fået nok.

- I første omgang opsøgte jeg selv drengene i det hus, hvor der normalt er fredagsbøn, og her krævede jeg en undskyldning til min dreng. Det fik jeg, men seks dage efter kom jeg i besiddelse af en video, hvor overfaldet var filmet, siger Brian Anker til Ekstra Bladet.

Og så blev det for meget for Brian Anker.

Artiklen fortsætter under billedet

Brian Anker. Foto: Privat
Brian Anker. Foto: Privat
 

- Det gjorde ondt i mit hjerte at se min egen dreng blive banket på den måde. Derfor besluttede jeg mig for at gå til politiet. Jeg havde simpelthen fået nok. Det kan ikke være rigtigt, at du ikke en gang kan sende din dreng ud og 'lege' en fredag aften, uden der sker sådan noget, siger Brian Anker.

Undersøger sagen
Ekstra Bladet har været i kontakt med vagtchefen hos Sydøstjyllands Politi, der bekræfter, at de har fået en anmeldelse.

- Jeg kan bekræfte, at vi har fået en anmeldelse af en voldsepisode, hvor 6-8 drenge har overfaldet en ung dreng. Det er vi lige nu i gang med at undersøge, siger vagtchef Martin Rasmussen til Ekstra Bladet.

Sagen er overdraget til lokalpolitiet i Fredericia, men de holder weekend-lukket, så det har ikke været muligt at få en uddybende kommentar.

Ifølge Brian Anker gik hans dreng ud i byen omkring klokken 19 fredag aften, men få timer senere blev han ringet op af sin ekskone.

- Jeg bliver pludselig ringet op af min ekskone, der siger, at han er blevet overfaldet af 6-8 somaliere. Jeg tager ud henter ham, og jeg kan med det samme se, at han har grædt, siger Brian Anker.

Forsøgte at flygte
Brians søn har efterfølgende haft nakkesmerter og fået flere blå mærker, men der er heldigvis ikke sket noget alvorligt. Han er dog stadig påvirket.

- Han er en stærk dreng, men det har naturligvis været en hård omgang, siger Brian Anker til Ekstra Bladet.

Ifølge Brian Anker kunne hans søn selv godt fornemme, at der var noget galt, og han forsøgte derfor at køre hjem til sin far. Men gerningsmændene har efter sigende indhentet ham, hvorefter de gik til angreb.

Artiklen fortsætter under billedet

Foto: Privat
Foto: Privat
 

Brian Anker havde i første omgang tænkt sig at godtage overfaldsmændenes undskyldning. Herefter håbede han på, at det ville stoppe, men senere så han videoen.

- Herefter tænkte jeg: Det her skal vi altså ikke finde os i. Vores børn skal kunne gå trygt rundt på gaden. Derfor har jeg valgt at melde det til politiet, ligesom jeg har delt det på Facebook. Vi skal have set en stoppe for det her, siger Brian Anker til Ekstra Bladet.

Brian Anker understreger, at det intet har at gøre med de unge drenges nationalitet. Videoen er snart blevet delt på Facebook 20.000 gange.

Ved du noget? Tip os på 1224@eb.dk eller sms/mms til 1224 (alm. takst)

LIGE NU

Mere fra Ekstra Bladet+

Det ligner selvskade for regeringen og Danmark

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind