Britisk familie revet fra hinanden: Dræbt på vej til legepladsen

En forfærdelig sag har rystet den centrale del af England. To små børn på vej på legepladsen blev dræbt af en spritbilist

En familie på seks fra den engelske by Coventry er blevet ramt af en utrolig sorg.

Det skriver flere britiske medier - heriblandt Daily Mail og Daily Mirror.

Det hele startede, da toårige Casper Platt-May og seksårige Corey Platt-May var på vej på legepladsen med deres tante. Men på et splitsekund blev familien revet fra hinanden.

- Vi krydsede vejen og havde kigget os for begge veje. Der var ikke en eneste bil i syne, og vi gik over. Det næste vi så var, at en sort bil kom kørende i enorm høj fart. Det hele skete så hurtigt, og så blev det hele sløret, siger tanten Tia Fletcher til Daily Mail.

Derudover beskriver hun synet som en krigszone.

Den toårige sad på en legetøjsbil og døde på stedet, da han blev ramt af bilen. Seksårige Corey Platt-May blev også ramt og blev efterfølgende hastet til hospitalet i Birmingham. Desværre stod hans liv ikke til at redde.

Britisk politi har efterfølgende anholdt en 53-årig mand og en 41-årig kvinde. De er begge blevet sigtet for vanvidskørsel samt at køre med alkohol i blodet.

- Det er et forfærdeligt eksempel på et 'hit-and-run' og forældres værste mareridt, siger Sgt. Paul Hughes.

Vidner har desuden fortalt, at to andre personer er blevet set flygte fra stedet. Desuden blev der fundet en ødelagt 15 år gammel Ford Focus, som politiet formoder er køretøjet, som gerningsmændene har kørt i. 

Daily Mail har talt med de to dræbte børns bedstefar, der har været hos sin datter siden ulykken.

- Vi er ødelagte. Ingen ord kan beskrive, hvor sønderknuste vi er, siger Kim May til Daily Mail.

Lokalsamfundet i Coventry har allerede startet en indsamling for at støtte de pårørende, og der er allerede indsamlet hundredvis af pund.