Britta Nielsens hus til salg: Se det indefra her

Drømmer du om at bo i svindelsigtede Britta Nielsens tidligere hjem, så er det nu, du skal slå til

Britta Nielsen, der er sigtet for svindel for 111 mio. kroner, ankommer her til retten i Johannesburg tilbage i november. Video: Torbjörn Selander
Følg Krimi

Kan du punge ud med 4.750.000 kroner, så er Britta Nielsens tidligere hus dit.

For knap en uge siden blev den svindelsigtede Brittas Nielsens tidligere hjem på Hvidovrevej 104 sat til salg, og nu ligger salgsannoncen klar på Homes hjemmeside med pris, billeder og plantegning.

- Den generelle sag om Britta Nielsen kender folk, så det er klart, at når hendes private hjem sættes til salg, så giver det i sig selv en vis potent interesse, fortæller Martin Porsmose fra Home Hvidovre, der står for salget af huset.

Ny video i svindelsag: Britta havde 300.000 på sig under anholdelse

- Vi har allerede fået en del forespørgsler på det. Folk har set skiltet på ejendommen, så derfor har vi fået en del henvendelser. Men det er først i dag, vi begynder at tage kontakt til potentielle købere, siger han.

Artiklen fortsætter under billedgalleriet ...

Kom indenfor i Britta Nielsens tidligere hjem

I husets alrum er der franske døre til opholdsstuen, og der er også døre ud til verandaen, hvor fra man videre kan gå ud til en stor terrasse og have. Foto: Home
Her er køkkenet, hvor Britta Nielsen formentlig har stået og kokkereret. På første sal er der yderligere et tekøkken. Foto: Home
Her ses haven, hvor der til venstre er et udhus og et hønsehus. Foto: Home
Her er et af badeværelserne på Hvidovrevej 104. Der er endnu et badeværelse og et gæstetoilet i huset. Foto: Home
Britta Nielsens tidligere hjem i Hvidovre er bygget af mursten med et tegl-tag på toppen. Foto: Tariq Mikkel Khan

Der er tale om en 'super spændende ejendom med rigtig mange muligheder for individuel indretning'.

Men hvis man vil lade sig inspirere af 64-årige Britta Nielsens indretning af villaen, bliver man dog slemt skuffet. Huset er tømt for alle hendes møbler og personlige ejendele.

Kammeradvokat: Britta overførte kæmpe beløb til tre personer

- Det er faktisk kuratoren, der har fjernet det hele. Hvordan tidligere ejere har boet, har ikke så meget med hussalget at gøre, så det er fjernet, så huset kan blive solgt på så neutralt grundlag som muligt, siger Martin Porsmose.

Artiklen fortsætter under billedet ...

'TIL SALG'-skiltet blev sat på Britta Nielsens hus tirsdag i sidste uge. Foto: Tariq Mikkel Khan
'TIL SALG'-skiltet blev sat på Britta Nielsens hus tirsdag i sidste uge. Foto: Tariq Mikkel Khan

Huset er bygget i 1937 med et grundareal på 841 kvadratmeter og 264 kvadratmeter under taget fordelt på to etager og en kælder.

Så der er rigelig plads at boltre sig på med hele fem værelser, to badeværelser, garage med plads til to biler, udhus, hønsehus, køkken, tekøkken, altan og veranda.

Huset beslaglagt
Huset er sat til salg, godt fem måneder efter den tidligere ansatte i Socialstyrelsens ejendom blev beslaglagt som følge af de grove beskyldninger imod hende.

Ekstra Bladet har tidligere afdækket, hvordan Britta Nielsen købte huset på Hvidovrevej 104 tilbage i 1986. Dengang kostede det knap 1,2 millioner kroner.

Ny millionregning for Britta-svindel

Huset på Hvidovrevej lugter ikke ligefrem af udskejelser i millionklassen, og Britta Nielsen levede umiddelbart et stille liv i Danmark. Det var i Sydafrika, der var større armbevægelser i livsførelsen, som Ekstra Bladet har afsløret.

Artiklen fortsætter under billedet ...

Britta Nielsen i retten i Sydafrika, inden hun blev udleveret til Danmark. Foto: Ole Steen
Britta Nielsen i retten i Sydafrika, inden hun blev udleveret til Danmark. Foto: Ole Steen

I Sydafrika har Britta Nielsen blandt andet købt guldsmykker og diamanter samt opført en luksusvilla tæt på en af verdens mest berømte safariparker - Kruger National Park.

Brittas datter går konkurs

Det har ikke været muligt at få en kommentar fra kurator Boris Frederiksen eller Britta Nielsens advokat, Nima Nabipour.

Britta er sigtet for at have bedraget Socialstyrelsen for 111 millioner kroner.

Personlig konkurs
Britta Nielsen blev erklæret personlig konkurs af Sø- og Handelsretten 4. oktober 2018.

Men selvom Britta Nielsen har levet en dyr tilværelse med bolig i Sydafrika, champagne og heste for et stort tocifret millionbeløb, er der en del vej fra hendes værdier til de 111 millioner kroner, som hun er sigtet for at have svindlet for.

Brittas svigersøn sigtet i svindelsagen: Gemte værdier efter aftale med Britta

Ud over huset, der er er sat til salg, er der blevet inddraget en andelslejlighed, et ikke offentligt kendt antal biler, en pensionsopsparing, en ødegård i Sverige og et indestående på en dansk bankkonto.

Britta-sagen

Over en årrække – fra 1993 til 2018 – lykkedes det ifølge politiets sigtelser for 64-årige Britta Nielsen at flytte mindst 120,6 millioner kroner fra Socialstyrelsens kasser til egne lommer.

Britta Nielsen blev anholdt i Sydafrika den 5. november – og ankom til Danmark 9. november, hvor hun blev varetægtsfængslet.

I midten af december valgte hun frivilligt at forlænge sin varetægtsfængsling frem til 15. januar. Her valgte hun igen frivilligt at forlænge varetægtsfængslingen.

Hun er sigtet for bedrageri af særlig grov beskaffenhed, der straffes med op til otte års fængsel.

Hendes tre børn, Samina, Jamilla og Jimmy Hayat, er sigtet for groft hæleri, der kan give op til seks års fængsel.

De to døtre er i dag på fri fod, mens Jimmy ligesom sin mor stadig er varetægtsfængslet. Han nægter sig skyldig ligesom sine søstre.

Britta Nielsens svigersøn Kian Omid Mirzada, 37, blev tidligere på året ligeledes sigtet for groft hæleri i den store svindelsag. Han nægter sig også skyldig

Seneste nyt

Partimoder Pia kan ikke slippe magten

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste artikler, så du altid er opdateret på det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokalt

Hold dig opdateret på vejr, trafik, bolig- og erhvervsnyheder i din kommune.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant? Gem artiklen til senere.