Bro spærret efter uheld: En i kritisk tilstand

Vejlefjordbroen var spærret efter en lastbil væltede, og en personbil kørte op i den. En 52-årig mand var i kritisk tilstand

Et spor er åbent i sydgående retning, men broen forventes først helt åben fredag klokken 13. Privatvideo

Vejlefjordbroen var fredag morgen og formiddag spærret efter et uheld.

Det bekræfter Jørgen Lindhardt, der er vagtchef hos Sydøstjyllands Politi, over for Ekstra Bladet.

- Klokken 8.02 fik vi anmeldelsen om, at der er en lastbil, der er væltet på Vejlefjordbroen. En personbil med to passager kørte op i den efterfølgende. En person er i kritisk tilstand, fortæller Jørgen Lindhardt til Ekstra Bladet.

En lægehelikopter blev kaldt til broen. Den fløj efterfølgende en 52-årig mand til Odense Universitetshospital. Han blev meldt i kritisk tilstand, men han er efterfølgende blevet stabiliseret.

Alle spor er åben i sydgående og nordgående retning. På grund af den massive kø anbefalede Vejdirektoratet, at man fandt alternative ruter.

Det skriver Vejdirektoratet på Twitter.

Vejdirektoratet oplyser, at trafikken omkring Vejle allerede er aftagende, og de forventer, at trafikken vil køre normalt igen i løbet af eftermiddagen.

Efter sporene åbnede i sydgående retning, er kørte flere biler sammen.

- Vi har haft mellem fire og seks uheld umiddelbart efter broen. Det er ikke voldsomme uheld, og der er ingen personskader, fortæller Jørgen Lindhardt til Ekstra Bladet.

- Selvom man har travlt med at komme videre, så anbefaler vi, at man kører forsigtigt efter broen.

Politiet ved endnu ikke, hvad der var årsagen til ulykken.