Brøndby fordømmer voldelige fans

Brøndby IF tager stærk afstand fra de voldelige fans, der torsdag aften sendte en Hertha Berlin-fan på Rigshospitalet efter adskillige slag og spark i ansigtet.

Billedet her er taget inden kampen, da Hertha Berlin-fans var på vej til stadion. Foto: Anthon Unger
Billedet her er taget inden kampen, da Hertha Berlin-fans var på vej til stadion. Foto: Anthon Unger
Følg Krimi

Ved du noget om overfaldet? Skriv en sms til Ekstra Bladet til 1224 (alm. takst) eller mail til 1224@eb.dk

Brøndby IF er uforstående over for den hændelse, der fandt sted, kort efter kampen mod Hertha Berlin torsdag aften, hvor syv til ni Brøndby-fans overfaldte en tysk fan og gav ham flere spark og slag i ansigtet. Det skriver Brøndby i dag i en pressemeddelelse.

- Det er uforståeligt og dybt tragisk, at man efter en fodboldkamp vælger at ty til vold, og der er absolut ingen undskyldninger, der berettiger nogen former for vold. Vi tager dyb afstand fra al vold, og det er på ingen måde foreneligt med de værdier, vi som klub står for, skriver Brøndby på deres hjemmeside.

Læs også: Tysker sparket i hovedet af Brøndby-tilhængere

- Sådanne voldsepisoder er decideret ødelæggende, ikke bare for Brøndby IF på den korte bane, men også for fodbolden generelt på den lange bane, og det hører ingen steder hjemme.

Ingen tænker på kampen
Selvom Brøndby stjal alle overskrifter i går med sejren over Hertha Berlin og avancementet i Europa League, så er der lige nu ingen i Brøndby, der tænker på det resultat.

- Lige nu er der ingen i Brøndby IF, der fokuserer på resultatet i går, og alle i klubben sender deres tanker til den 20-årige Hertha BSC-fan. Vi følger udviklingen og er i tæt dialog med Vestegnens Politi og Hertha BSC i forbindelse med opklaringsarbejdet og identificeringen af gerningsmændene.

LIGE NU

Mere fra Ekstra Bladet+

'Tøsedrengen'

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind