Bror om Hafidas drabsmand: Ingen straf er hård nok

Dræbte konen og har fået forældremyndighed over børnene - i dag starter sagen mod 41-årige Anders Larsen, som er tiltalt for at have slået sin ekskone Hafida Bourouih ihjel i juli sidste år

Forstå sagen kort her

Ingen straf er hård nok til den mand, der slog Hafida Bourouih ihjel og efterlod hendes to børn uden mor.

Det mener Hafidas bror, Hassan Bourouih, som Ekstra Bladet har talt med forud for retssagen mod den Hafidas eksmand Anders Larsen.

Den 41-årige mand er tiltalt for at have kvalt Hafida Bourouih i en lejlighed i Glostrup 24. juli sidste år, hvorefter han pakkede hendes lig ind i plastikposer og dynebetræk. Liget fragtede han rundt i bagagerummet af sin bil i flere timer - mens parrets børn sad på bagsædet - inden han smed det i et buskads ved Strandbakken i Næstved.

Anders Larsen er tiltalt for at have kvalt ekskonen Hafida for lidt over et år siden. (Privatfotos)
Anders Larsen er tiltalt for at have kvalt ekskonen Hafida for lidt over et år siden. (Privatfotos)

Hafidas bror om drabsmand: Han er et uhyre

Alt dette erkender Anders Larsen ifølge sin forsvarsadvokat Henrik Stagetorn, men ikke den sidste detalje i anklageskriftet, nemlig at han skulle have haft planer om at partere liget. Ifølge politiet blev planerne alene forpurret, fordi han blev anholdt 25. juli.

- Han har taget et menneskeliv, han har ødelagt to børn og hele vores familie. Der er ikke nogen straf, der kan retfærdiggøre det, siger Hassan Bourouih til Ekstra Bladet.

Hassan Bourouih sammen med en af sine nevøer - Hafidas søn på tre. (Privatfoto)
Hassan Bourouih sammen med en af sine nevøer - Hafidas søn på tre. (Privatfoto)
 

Sammen med flere familiemedlemmer planlægger han at dukke op i retten for at overvære sagen, der forventes at strække sig over mellem 3-5 retsdage.

- Jeg ved ikke, hvordan jeg kommer til at reagere, men det er nødvendigt for mig at møde op. Jeg vil gerne høre, hvad hans forklaring er og se hans udtryk. Jeg vil se, om han stadigvæk er så iskold, som han virkede i grundlovsforhøret, siger broren.

Når sagen er afgjort, hvilken måske bliver allerede i næste uge, er det dog ikke et endeligt punktum for Hafidas familie. Forude venner nemlig en kamp om forældremyndigheden over to små drenge, som er efterladt uden en mor og med en far i fængsel.

Dræbte deres mor: Nu får han forældremyndigheden

Tiltalt for drabet på Hafida: Han ville partere liget

I marts fik Anders Larsen tildelt den fulde forældremyndighed over børnene, som ellers boede hos Hassan Bourouih og hans kone. En afgørelse, som Hafidas bror nu vil forsøge at få omstødt.

Sagen forventes at starte i retten senere på året.

Følg sagen fredagen igennem på ekstrabladet.dk