Bror til knivstukket rapper: Du kommer et bedre sted nu

OPDATERET: Storebror til den unge rapper, der blev voldsomt såret med kniv, melder lillebror død, men hospital afviser overfor politiet, at den unge mand er erklæret død

Mandag blev tre personer anholdt i sagen.
Følg Krimi

Den 18-årige rapper Milan Rahim meldes død af sin bror, efter at han søndag eftermiddag blev såret af knivstik i Taastrup og siden blev erklæret hjernedød.

'Du var det bedste menneske med det reneste hjerte. Ved du kommer et bedre sted nu ligemeget hvad,' lyder det blandt andet i et opslag, som broderen har lagt op tirsdag eftermiddag.

Han skriver også: Du har sluppet for alt den her smerte i den her beskidte verden. Og jeg lover at tage mig af Mama og Baba og Messi'. 'Vent på mig derop'.

Københavns Vestegns Politi har her til eftermiddag dog været i kontakt med hospitalet, der oplyser, at den unge mand ikke er erklæret død.

Ekstra Bladet forsøger at få uddybende oplysninger fra Marco Rahim, der i et opslag på Instagram beder folk om at fjerne al musik af hans 'elskede lillebror, som desværre er gået bort', skriver han.

Bror selv kendt

Marco Rahim er selv kendt fra rappermiljøet. Han har udgivet en sang med musikstjernen Branco og har 12.000 følgere på Instagram. I de seneste svære dage efter, at lillebroderen blev fatalt såret af knivstik i blandt andet hjertet, har han brugt Instagram i forhold til at melde ud til omgivelserne.

Således meldte han mandag aften meget kontant ud i håb om, at stoppe rygter på sociale medier om, at lillebroderen på det tidspunkt var død.

Et døgn senere - tirsdag eftermiddag - har han i en varm og gribende meddelelse begrædt, at hans teenage-bror nu er gået bort.

Efterforsker bredt

Politiet har om omstændighederne ved den blodige begivenhed holdt kortene tæt til kroppen. Den udspillede sig søndag ved højlys dag på Cederlunden i Taastrup.

- Vi efterforsker i bred retning, fordi vi gerne vil have overblik over alt, hvad der er sket. Vi vil selvfølgelig gerne have hjælp fra folk, der har set noget, sagde politikommissær Søren Andersen tidligere i dag, før meldingen fra storebroderen blev offentliggjort på Instagram.

Efter knivstikkerierne i Taastrup søndag afspærrede politiet et stort område i søgen efter spor, hvor blandt andet hunde indgik. Foto: Kenneth Meyer
Efter knivstikkerierne i Taastrup søndag afspærrede politiet et stort område i søgen efter spor, hvor blandt andet hunde indgik. Foto: Kenneth Meyer
 

På gerningsstedet i Cederlunden var der tirsdag eftermiddag tydelige spor efter de voldsomme knivstikkerier, hvor flere blev alvorligt såret.

Artiklen fortsætter under billedet ...

At dømme efter blodsporene ved gerningsstedet, søgte en såret tilflugt under trappen her. Foto: Kenneth Meyer
At dømme efter blodsporene ved gerningsstedet, søgte en såret tilflugt under trappen her. Foto: Kenneth Meyer

Et blodspor førte om bag et stakit under en trappe, hvor en 21-årig mand tilsyneladende har søgt tilflugt midt i et beboelseskvarter.

Den 21-årige, som selv er såret af knivstik, er sammen med en 22-årig sigtet for drabsforsøg ved at have stukket den unge rapper i hjerte og lunge. Det er sket ud for Cederlunden 65.

En 17-årig mand er sigtet for at have stukket den 21-årige i hoved og på kroppen i forening med endnu ukendte gerningsmænd. Det skete ud for nr 45. Alle nægter sig skyldige.

I går blev to af de unge fremstillet i grundlovsforhør i retten i Glostrup. De blev varetægtsfængslet foreløbig til den 10. december. Den 21-årige, der selv er såret, skal for en dommer så straks, han vurderes rask nok til det.

Beboere hørte råb
Ingen beboere i området havde tirsdag eftermiddag synderligt lyst til at fortælle om, hvad de oplevede søndag, men oplyste til Ekstra Bladet, at der jævnligt foregår skjulte aktiviteter på Torstorp Skoles parkeringsplads, der ligger lige bag Cederlunden.

Blandt de beboere, der havde ringet efter hjælp, da det gik op for dem, hvad der var sket lige ude foran deres hoveddøre, kunne ingen gengive et hændelsesforløb, da Ekstra Bladets udsendte traf dem på stedet. De havde efter eget udsagn først kigget ud, efter de havde hørt råben udenfor, og flere efter alt at dømme var blevet såret i blodbadet.

Det fik flere beboere til at ile til stedet for at hjælpe de sårede.

Politiet var talstærkt til stede søndag efter de dramatiske begivenheder. Foto: Kenneth Meyer
Politiet var talstærkt til stede søndag efter de dramatiske begivenheder. Foto: Kenneth Meyer

--------- SPLIT ELEMENT ---------

Lyt til ugens udgave af 'Afhørt', hvor vi fortæller om en vanvidsbilist fra Ballerup, der torpederede en sagesløs 59-årig mand.

Mere fra Ekstra Bladet+

LIGE NU
Pape blev pelset af sin egen flok

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

LIGE NU

Udforsk Ekstra Bladet+