Burger-røver efterlyses: Tog kvælertag på McDonalds-medarbejder

En aarhusiansk mand ville søndag morgen for enhver pris have fat i en af kædens lune burgere

En ung mand, som formentlig var på vej hjem efter en lang bytur, kunne søndag morgen tilsyneladende ikke kende forskel på dit og mit, da han kort før klokken 07.30 gik ind på McDonalds på Klostertorvet i Aarhus.

Her forsøgte den unge mand ifølge anmeldelsen at få fingre i en af kædens burgere, dog uden at kunne betale for den.

- Da en medarbejder på stedet griber ind, så vælger den unge mand at tage fat om halsen på medarbejderen og holde fast, fortæller vagtchef ved Østjyllands Politi, Thomas Hinge, til Ekstra Bladet.

Under overfaldet lykkedes det McDonalds-medarbejderen at vriste sig fri, og den unge, hidsige mand forlod derefter restaurationen med uforrettet sag. 

- Men idet der er brugt vold, jamen så er der tale om røveri, selvom det måske ikke var det, der var hensigten, siger vagtchefen om sagen, der nu er meldt til politiet.

Ingen overværede episoden, der ifølge politiet fandt sted 07.18, men Østjyllands Politi har et godt signalement af den unge mand.

Han beskrives som mand af somalisk af udseende og værende mellem 20-25 år. Han var 180-185 cm, spinkel af kropsbygning, havde sort kort hår samt længere tæt, mørkt skæg.

Under overfaldet på McDonalds-medarbejderen var han iført mørkt tøj og muligvis røde sko.  Derudover medbragte han to øl.

McDonalds-medarbejderen har det efter omstændighederne godt.

Har man viden i sagen, eller vågner man op med dundrende tømmermænd, passer på beskrivelsen og svagt kan huske episoden, kan politiet kontaktes på telefon 114.