Butik i flammer i København

Torsdag middag er der udbrudt brand i en butik nær Nørreport i København. Politiet og Hovedstadens Beredskab arbejder på stedet

Butik i flammer i København

En butik på Frederiksborggade midt i København er torsdag middag i flammer.

Det oplyser Hovedstadens Beredskab på Twitter.

Ekstra Bladet har i kølvandet af oplysningerne fra Hovedstadens Beredskab været i kontakt med Københavns Politi, der bekræfter, at de også er til stede.

- Branden er nu slukket og under kontrol. Vi har sendt teknikere derud for at undersøge, hvordan branden er opstået. Det tager noget tid, siger vagtchef Henrik Svejstrup.

Vagtchefen fortæller samtidig, at de søger vidner. Blandt andet en person, der har været med til at redde en beboer ud fra første sal.

Ifølge Ekstra Bladets oplysninger er det butikken Lily & Bob, der var i flammer. En isbutik, der sælger vafler formet som penis og tissekoner.

Artiklen fortsætter efter billedet ...

Voldsomme flammer i butikken nær Nørreport. Foto: Læserfoto
Voldsomme flammer i butikken nær Nørreport. Foto: Læserfoto
 

Ekstra Bladets mand på stedet fortæller, at politiet lige nu er i gang med at kontakte beboere i ejendommen, der eventuelt skulle være hjemme.

Seneste nyt fra Hovedstadens Beredskab er, at de fortsat arbejder på stedet.

'Branden er under kontrol. Vi arbejder stadig med brandspredning i etageadskillelsen. Pt ingen melding om personskader. Vi regner med at blive på adressen i flere timer endnu', skriver de på Twitter.

Også trafikken i området er påvirket, da Frederiksborggade er helt spærret.

Det er fortsat uklart, hvad der har forårsaget branden, men det er politiet i gang med at få klarlagt.

Opdateres ...