Butikstyveri udviklede sig til røveri - Gerningsmand efterlyses

Et simpelt butikstyveri af en flaske snaps udviklede sig onsdag eftermiddag til et røveri. Politiet efterlyser nu gerningsmanden

Et simpelt butikstyveri af en flaske snaps i Fakta på Koktvedvej i Frederikshavn udviklede sig onsdag klokken 14:50 til et røveri.

Det oplyser vagtchefen ved Nordjyllands Politi Karsten Højrup Kristensen onsdag aften.

En mand havde stjålet en flaske snaps og forsøgte at forlade Fakta-butikken med flasken under gemt under jakken, efter han havde betalt en sodavand ved kassen.

En kvik kvindelig ansat opdagede dog mandens knap så snedige tyveri og løb efterfølgende efter manden ud på gaden, hvor hun konfronterede manden og forsøgte at tilbageholde ham.

Men i stedet for at følge kvindens anvisninger, slog tyven hende på skulderen, hvorefter han forlod stedet i ukendt retning.

Butikstyveriets karakter betyder, at Nordjyllands Politi anser det som et 'røveri lignende forhold' og efterlyser nu manden.

Han beskrives som 40-50 år, 180-190 cm høj med kort blond hår. Ved røveriet var han iført blåjakke og mørke bukser samt lyse sko. Manden bærer desuden briller.

Politiet opfordrer eventuelle vidner eller personer med kendskab til sagen til at kontakte Nordjyllands Politi på telefon 114.