By i chok over grusomt fund af parteret barn

Chicago er i chok efter hænder, hoved og fødder af et barn er blevet fundet i en sø. Politiet leder fortsat efter kroppen

Fantomtegningen som politiet har offentliggjort ud fra de ligrester, man har fundet.
Fantomtegningen som politiet har offentliggjort ud fra de ligrester, man har fundet.

Et uhyggeligt fund i en sø i Chicago har rystet millionbyen Chicago i USA.

Allerede lørdag fandt politiet en fod, som de mente tilhørte en ca. 8 måneder gammel baby. Senere fandt de et hoved og et par hænder, og nu menes det at barnet er noget ældre.

- Alle kropsdelene synes at være fra et barn på cirka den alder. Håret var kort, sort, krøllet. Brune øjne og øreflipper uden hul i, lød det fra politiet.

Fundet er blevet gjort midt i millionbyen Chicago i den lille Garfield Park, og det har rystet byens borgere.

- Jeg gjorde, hvad de fleste kvinder har gjort i området. Jeg ringede til mit barnebarn for at høre, hvor hendes baby var.

Barn fundet parteret i sø

- Derefter bad jeg hende om at bringe ham over til mig, fordi jeg gerne ville se ham. Da han endelig var hos mig, kyssede jeg hans hænder og fødder og tænkte på den baby, som nogle har puttet i søen, siger Dianne Grimes til Chicago Tribune.

Ufatteligt
John Haynes fra lokalområdet var til stede i parken, da dele af barnet blev fundet, og han fortæller, hvordan et roligt spil hurtigt udviklede sig forfærdeligt.

- Vi sad og spillede Domino, da barnet blev fundet. Pludselig kom en skrigende kvinde ud af busken, og i startede troede vi, at hun bare fjollede rundt. Men hurtigt fandt vi ud af, at det var meget alvorlig, og vi ringede 112, siger John Haynes til Chicago Tribune.

Også Robert Glasper bruger parken hver eneste uge, hvor han peljer at være  flittig med fiskestangen i den sø, hvor barnet blev fundet.

- Hvordan kan du forklare denne barbariske handling? Det kan det ikke. Du kan kun prøve at bearbejde den, siger Robert Glasper.

Beskytter politibetjentene
Imens byen forsøger at komme sig over chokket, så er politiet i fuld gang med at lede efter spor og forsøge at identificere drengen. Men det er en hård oplevelse, fortæller Chicago Politis Garry McCarthy.

- Det findes ikke noget værre end at lede efter menneskelige kropsdele, men vi er nødt til at gøre det. Jeg tænker derfor meget på, hvad vores betjente går igennem, siger Garry McCarthy.

Politiet er stadig ikke sikre på, at der er tale om et mord. Derimod åbner Garry McCarthy op for en anden teori.

- Helt ærligt, så tror jeg, at vi finder en person, der er gået i panik og ikke vidste, hvad vedkommende skulle gøre. Barnet er måske eller måske ikke blevet myrdet, men uanset hvad er vedkommende gået igennem en krise, og jeg har set mennesker være i stand til stort set alt, når de er i krise, siger Garry McCarthy til Chicago Tribune.

Politiet har endnu ikke fået fastslået kønnet på barnet.