Camilla: Jeg fangede lurer med spejle på dame-toilet

Den 24-årige frisør undrede sig over spejle-stumper på gulvet - og da hun kiggede nærmere efter fik hun øjenkontakt med en mand i nabo-kabinen

Camilla Enemark fik afsløret og låst den liderlige lurer inde på dametoiletet. Her sad han og kukkelurede med sine spejle ind til politiet kom og anholdte ham. (Privatfoto)
Camilla Enemark fik afsløret og låst den liderlige lurer inde på dametoiletet. Her sad han og kukkelurede med sine spejle ind til politiet kom og anholdte ham. (Privatfoto)

- Jeg havde i længere tid undret mig over, hvorfor der ofte lå nogle spejle-stumper på dame-toilettets gulv. Jeg blev faktisk lidt irriteret på rengørings-personalet over, at de ikke gjorde ordentligt rent.

24-årige Camilla Enemark fra Vejen er kvinden, som afslørede den 69-årige lurer på Brørup Marked, som Ekstra Bladet søndag skrev om.

Det var på Brørup Marked, der ligger på Markedsvej, at hændelsen fandt sted (Foto: Google) Krimi Fanget af kvinder: Lurede med spejle på kvinde-toilet

Den 24-årige kvinde er frisør og har sin mobile salon Hairdrive. Hver fredag året rundt klipper hun kunder på sin stand på Brørup Marked.

- Mindst fem gange har jeg bemærket spejle-stumperne på dametoilettet. En gang sparkede jeg dem til side. Men til sidst kiggede jeg nærmere på spejlene - og så fik jeg direkte øjenkontakt med manden i nabo-kabinen.

- Jeg sprang op og fik hurtigt bukserne på igen. Jeg blev forskrækket og det var naturligvis dybt ubehageligt, fortæller Camilla Enemark til Ekstra Bladet.

Så sålerne af et par herresko
Efter at være kommet ud af selve kabinen, kiggede Camilla under skillevæggen. Og her så hun sålerne af et par herresko.

- Ja, da lå han stadig på knæ derinde i kabinen, siger en hovedrystende Camilla.

Camilla fortæller, at hun talte med nogle kolleger om sagen. De mente, at manden burde meldes til politiet.

- Jeg vidste ikke rigtig, hvad jeg skulle gøre. På den ene side var jeg forskrækket og paf over det skete. På den anden side kunne vi jo heller ikke lade være med at grine over det.

Trak ikke bukserne ned
Den efterfølgende fredag gik Camilla Enemark atter på toilettet. Denne gang dog uden at trække bukserne ned.

- Jeg ville lige tjekke om manden var mødt ind igen. Og det var han. Igen lå spejle-stumperne der. Der var vel 3-4 stykker og de var hver på størrelse med en tændstikæske. De lå spredt rundt på gulvet, så det åbenbart skulle se ud som om de var gået i stykker.

Jeg løb ind og hentede kontordamen og fik ringet til politiet. Samtidig fik vi låst døren til hele toilettet, så manden var spærret inde. Man kan vel godt sige, at vi fangede manden med bukserne nede.

Han sagde ikke noget og det gjorde vi heller ikke. Så han sad derinde og kukkede ind til politiet kom, fortæller Camilla.

Kender ikke manden
Betjentene kom hurtigt og de sagde til kvinderne, at det var helt i orden, at de havde låst manden inde.

- Vi var jo lidt bekymrede for, hvis vi blev beskyldt for ulovlig friheds-berøvelse. Til sidst kom manden ud fra toilettet og politiet drog af med ham. Jeg var noget overrasket over, hvordan han så ud. Det var en ældre mand og bestemt ikke en type, som jeg troede ville lægge sig på et dame-toilet og lure under en skillevæg.

- Heldigvis kender jeg ikke manden. Det havde været ekstra ubehageligt, hvis det var en mand, som man kendte, siger Camilla.

Brørup Marked, hvor der hver fredag er kræmmermarked. Her kom den 69-årige mand jævnligt - angiveligt for at lure på kvinderne med spejle på dame-toilettet. (Foto: Google Maps)
Brørup Marked, hvor der hver fredag er kræmmermarked. Her kom den 69-årige mand jævnligt - angiveligt for at lure på kvinderne med spejle på dame-toilettet. (Foto: Google Maps)
 

Episoden med lureren fandt sted i november sidste år. Om et par uger skal den 69-årige mand i retten i Esbjerg.

Han nægter sig skyldig og hævder, at han var kommet til at forvilde sig ind på dametoilettet.

- Hvordan kan man forvilde sig derind mindst fem gange på vidt forskellige dage. Det er da noget af en bedrift, konstaterer den 24-årige frisør.