Canadisk 'Joker' fængslet: 'Ville dræbe en araber om ugen'

Iført en maske som Batman-karakteren 'Jokeren' og med en legetøjspistol i hånden, truer en 24-årig canadier med at dræbe en araber om ugen

Den 24-årige canadier fortæller i en hjemmelavet video, at flere personer vil hjælpe ham med at gøre virkelighed af sin trussel (Privatfoto).
Den 24-årige canadier fortæller i en hjemmelavet video, at flere personer vil hjælpe ham med at gøre virkelighed af sin trussel (Privatfoto).

En 24-årig canadisk mand fra Quebec er blevet arresteret, efter han på YouTube bærer en maske med associationer til Batman-karakteren 'Jokeren', hvor han truer med at dræbe 'en araber hver uge'.

Det skriver AP.

I videoen fortæller manden selv, at truslen er et resultatet af weekendens terror-angreb i Paris, hvor 129 personer døde. Her understreger han på fransk, at han vil skynde hans kommende ofre i hovedet.

Ifølge den 24-årige canadier fylder muslimer og arabere for meget i Quebec, og 'hvis regeringen ikke gør noget ved det, vil han.' Han understreger samtidig, at han 'ikke er alene, og at en gruppe af mennesker vil hjælpe ham med at udføre truslen.'

Udover den karakteristiske maske holder manden også en legetøjspistol, som ifølge politiet blev konfiskeret, da manden blev arresteret.

- Det er en total åndssvag attitude, som skal fordømmes. Personer, som gør det her derhjemme for, at de skal føle sig interessante, efterlader dem selv med en seriøs straf, fortæller Quebec's sikkerhedsrepræsentant Pierre Moreau ifølge AP.

Videoen er sidenhen blevet slettet fra YouTube.