Chok på motorvejen: Sne ødelægger forrude

En bilist blev klogere på styrken af sin frontrude - eller mangel på samme - da en sneplov sendte en kaskade af sne og is ned på køretøjet

Se de vilde optagelser fra bilen her. Video: Kevin Hoffer / Caters

Bilturen var knap kommet i gang for Kevin Hoffer, da han kørte under en motorvejsbro mandag morgen lokal tid i Michigan, hvorpå en lastbil med sneplov var i fuld gang med rydning.

- Der kom mere og mere sne ned, da jeg kom tættere på broen, og det var for sjappet til, at jeg turde træde på bremsen, fortæller Hoffer til West Michigan News Channel.

Frontruden blev med et ødelagt, da isen og sneen ramte, og dette gav Kevin Hoffer noget af et chok.

- Der var glas - og det er der sådan set stadigvæk - på instrumentbrættet. Jeg var nok mest i chok over de store skader som det medførte, fortæller Hoffer.

Chef: - Chaufføren gjorde ikke noget forkert
Efterfølgende postede Kevin Hoffer videoen af ulykken, der er optaget fra netop instrumentbrættet, på sin Facebook-profil.

Travis Bartholomew, der er chef ved Kalamazoo County Road Commission, som er selskabet hvor sneploven kommer fra, har set videoen og kan fortælle, at det endte som det gjorde, fordi motorvejsbroen ikke havde et tæt autoværn.

- Jeg kan ikke se, at chaufføren har gjort noget forkert. Han kunne måske have sænket farten, men havde han været nede på 10-15 kilometer i timen, så tror jeg stadig at sneen og isen var blevet skubbet ud, fortæller Bartholomew til West Michigan News Channel.

Travis Bartholomew er dog stadig chokeret og kan ikke mindes at have set noget lignende før.