Chokerede naboer: Vi har aldrig oplevet noget unormalt med dem

Chokerede naboer troede næsten ikke deres egne øjne, da de lørdag morgen vågnede op til synet af et drabssted

Følg Krimi

For de 1.545 indbyggere i Sulsted 10-12 kilometer nord for Aalborg er drab og hverdagsdrama normalt noget, som sker inde i den store, larmende nordjyske by eller i fjernsynet.

Derfor var chokkene til at tage og føle på på den stille villavej midt i Sulsted, hvor et familiedrama natten til lørdag kulminerede med, at en 30-årig mand angiveligt dræbte sin 61-årige mor.

- Det var ikke lige, hvad vi havde regnet med at stå op til. Så kommer skyggesiden af den barske virkelighed godt nok for tæt på, siger en kvindelig genbo, som ikke ønsker sit navn nævnt af hensyn til det videre naboskab med manden, der anmeldte sin stedsøn for drab klokken 03.30.

Kvinden kender kun familien med den voksne søn perifert og via høflige hilsner på vejen.

- Vi har aldrig oplevet noget unormalt med dem. Heller ikke med sønnen, som vi så meget sjældent, siger genboen, der som de øvrige beboere på vejen aldrig før har oplevet så megen trafik med gående, cyklende og kørende med nysgerrige blikke rettet mod det hvide hus bag politi-strimlerne.

Artiklen forsætter under billedet...

Surrealistisk scenarie
En anden kvindelig beboer fra vejen med barnevogn nikker bekræftende, at den lille familie, som tilsyneladende blev flået itu i nat, indtil da har været nogle stille eksistenser.

- Vi har heller intet set eller hørt, før end vi bemærkede det på internettet til morgenkaffen. Så kiggede vi selvfølgelig ud af vinduerne og kunne se politibilerne og politiets teknikere være i gang i huset.

- Et nærmest surrealistisk scenarie her i vores lille sensommeridyl, tilføjer kvinden, der end ikke anede, at der bor en 30-årig søn på adressen.

Selv om de to kvinder er enige om, at et drama pludselig kom alt for tæt på, så har de også cirka samme holdning til de tanker og perspektiver, der dannes efter det angivelige drab.

Artiklen forsætter under billedet...

- Det havde været værre, hvis det eksempelvis var et uopklaret hjemmerøveri. Så ville man ikke være tryg, men det ser jo heldigvis ud til, at den her sag nærmest er opklaret med det samme, siger den ene kvindelige beboer.

Den anden supplerer:

- Nu må vi jo formode, at politiet har fat i gerningsmanden, så der går heldigvis ikke en farlig person rundt iblandt os.

Mere fra Ekstra Bladet+

Det ligner endnu en katastrofe

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Udforsk Ekstra Bladet+