Chokerende: Røvere kvæler mand til ubevidsthed mens de stjæler hans ur

Røvere tog kvælertag på deres offer i kampen for at vriste hans Rolex-ur til en værdi af 145.000 kroner fra ham

Chokerende: Røvere kvæler mand til ubevidsthed mens de stjæler hans ur

Se optagelserne af overfaldet her

Politiet i britiske Worcester har frigivet en voldsom optagelse fra scenariet, hvor to røvere braser ind på et kontor, hvor en mand, 46-årige Roy James, sidder og arbejder ved en computer.

Optagelserne viser, hvordan røverne tydeligvis har udtænkt sig manden, som er iført et Rolex-ur til en værdi af 15.000 britiske pund (144.443 kroner, red.) Det skriver blandt andre britiske Mirror.

Panik: Dreng falder ned under tog

Roy James forsøger i forsøger i første omgang at kæmpe imod, men den ene røver holder ham fast i et kvælertag, indtil han bliver bevidstløs, så den anden gerningsmand har frit lejde til at tage armbåndsuret af offeret.

Efter røverne har forladt kontoret, ses Roy James ligge bevidstløs på gulvet et kort øjeblik, før han kommer benene, tydeligt rystet efter den voldsomme hændelse.

'Fort Esbjerg': Ægtepar forskanser sig bag hegn og pigtråd

Mændene er efterfølgende stukket af i en sort Peugeot 206 sammen med to yderligere personer, en mand og en kvinde.

- Den måde, de trak uret af mit håndled, det er chokerende. De forsøgte også at tage min ring, men de kunne ikke få den af min finger, siger Roy James ifølge Daily Mail.

Politiet i Worcester har nu gjort optagelserne fra røveriet offentligt i forsøget på at finde frem til de to gerningsmænd og deres to medsammensvorne.