Christy skød sine to døtre: Derfor lod hun sin mand overleve

Amerikanske Christy Sheats skød og dræbte sine to døtre, men lod sin mand overleve, før hun blev skudt af politiet

42-årige Christy Sheats skød og dræbte sine to døtre, før hun selv blev skudt af en betjent. Foto: Privat
42-årige Christy Sheats skød og dræbte sine to døtre, før hun selv blev skudt af en betjent. Foto: Privat

'Gør det ikke - det er vores børn'. Sådan lød Jason Sheats gribende appel fredag til sin kone Christy, før hun skød og dræbte parrets to døtre, Madison på 17 og Taylor på 22. 

Kort forinden havde Christy Sheats indkaldt til et familiemøde, hvor faderen havde regnet med, at hun ville fortælle deres to døtre, at de skulle skilles.

Men i stedet hev hun et skydevåben frem og skød koldblodigt sine to døtre. Kort efter ankom en betjent til stedet, og da Christy Sheats ikke ville lægge sin pistol fra sig, så han ingen anden udvej end at åbne ild.

Børnenes far, Jason Sheats, slap uskadt fra familieopgøret, men brød fuldstændig sammen og er derfor indlagt på hospitalet. Det store spørgsmål er dog, hvorfor han ikke blev dræbt af sin kone.

Ville have ham til at lide
På et pressemøde onsdag fortæller sherif Troy E. Nehls fra  Fort Bend County i Texas, at Christy Sheats havde 'rigelig tid og mulighed' til at dræbe sin mand, men at hun ikke valgte at gøre det.

- Han føler, at Christy vil have ham til at lide, sagde sheriffen ifølge CNN.

- Mr. Sheats har fortalt, at Christy vidste hvor meget, han elskede Taylor og Madison, og hvor meget de elskede ham. Ved at dræbe hans børn vil Mr. Sheats leve resten af sit liv med det her forfærdelige minde, sagde han videre,

Den 22-årige Taylor Sheats blev fundet dræbt på gaden ude foran huset ramt af flere skud, mens hendes 17-årige lillesøster Madison døde af sine kvæstelser på hospitalet.

Led af depression
Jason Sheats har forklaret, at hans kone led af en depression og tog flere forskellige medikamenter. Det skyldes ifølge ham, at hun i 2012 mistede sin bedstefar. Inden sin død gav bedstefaderen hende den pistol, som hun dræbte sine børn med.

Christy Sheats, der arbejdede som chef på en klinik der fjerner tatoveringer, var stor tilhænger af retten til at bære våben og advokerede flittigt for sagen på Facebook. Her gav hun også udtryk for sin store kærlighed til sine døtre:

'Mine to fantastiske, søde, venlige, smukke og intelligente piger. Jeg elsker jer og værdsætter jer højere end i nogensinde vil vide', skrev Christy Sheats, da hun sidste år lagde et billede af sine døtre på Facebook.