Annonce:
Annonce:

Cigaretkup: To anholdt

Politiet jagter tyve, der står bag indbrud, hvor stort parti cigaretter blev forsøgt stjålet

Annonce:
Følg Krimi
Følg Bandeland

En længerevarende efterforskning har nu ført til, at to mænd er blevet anholdt for et stort indbrud hos Coops centrallager på Hobrovej i Aalborg SV, tilbage i september måned sidste år.

Det skriver Nordjyllands Politi i en pressemeddelelse.

Her beskrives det, alarmen gik 18. september på centrallageret. Det viste sig at være et indbrud, hvor målet havde været meget specifikt. Gerningsmændene var gået direkte efter cigaretter.

Dog var udbyttet af anstrengelserne spildt. For tyvene nåede ikke at få byttet med sig. De mange cigaretter, der vurderes at have en samlet værdi på over en million kroner, lå efterladt på centrallagerets tag.

Annonce:

Et vidne havde set minimum fire personer undløbe fra stedet.

Efter en længerevarende efterforskning, af blandt andet en del tekniske spor, kunne Berigelse Nordjylland i går, den 25. april, slå til på flere adresser i Århus, hvor der blev ransaget og anholdt to personer. 

Den ene, en 23 årig mand, blev i dag, onsdag, fremstillet i retten i Aalborg kl. 9:00, hvor han blev varetægtsfængslet i foreløbigt fire uger, imens den anden blev løsladt efter endt afhøring.

- Nordjyllands Politi efterlyser aktuelt flere personer, som vi mener er relateret til sagen. Vi kender identiteterne, men har en formodning om, at de kan være rejst ud af landet. Det skal dog ikke stoppe os i, at forsøge at finde dem, så de kan blive stillet for en dommer, siger Ulf Munch Sørensen, efterforskningsleder, Nordjyllands Politi.

Han uddyber:

- Der er tale om organiseret kriminalitet, men det trækker ikke tråde til rocker- eller bandemiljøet.

- Om de efterlyste personer siger han:

- De har en vis form for tilknytning til Danmark. Men de bor og opholder sig normalt i et østeuropæisk land, siger han.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Danmark skylder ikke Grønland noget
Annonce:

skandale-skole

skandale-skole

skandale-skole

Annonce:
Annonce:
Annonce: