Coronavold: Mand gik amok i supermarked

63-årig mand anholdt: Han blev sur, fordi flere varer var udsolgt på grund af coronakrisen

Hamstring har efterladt supermarkeder tomme verden over. Flere regeringsledere har været ude at opfordre til, at man ikke hamstrer. Blandt andet Donald Trump. Video: Reuters

En 63-årig kunde i den australske supermarkedskæde Coles er blevet anholdt og sigtet for vold. Ifølge sigtelsen slog han en ansat direkte i ansigtet og kørte sin indkøbsvogn voldsomt ind i to ældre kvinder i 70'erne. Manden gik angiveligt fuldstændigt amok, fordi supermarkedskæden havde udsolgt af mel samt andre varer, han var interesseret i.

Det skriver flere medier heriblandt 7 News, The Australian og Daily Mail

Politiet i New South Wales i Australien har også lagt historien ud på deres Facebook.

Den voldsomme episode fandt sted i byen Lismore i den nordøstlige region af New South Wales i Australien tirsdag eftermiddag.

Da manden rullede sin indkøbsvogn ind i de to ældre kvinder, blev den ene kvinde slået direkte i gulvet, mens den anden væltede ind i nogle hylder.

På dette slørede billede kan man se manden med en cykel  ved siden af nogle indkøbsvogne. Foto: NSW Police.
På dette slørede billede kan man se manden med en cykel ved siden af nogle indkøbsvogne. Foto: NSW Police.
 

Da den 45-årige kvindelige butiksassistent forsøgte at komme kvinderne til hjælp, blev hun slået lige i ansigtet. Hun fik pådraget sig rifter samt hævelser i kæben. Hun blev også ramt i brystet og på den ene arm og klager over stivhed i nakken i forbindelse med det voldelige overfald.

Efter overfaldet flygtede manden fra supermarkedet. Han blev efterfølgende af politiet efterlyst ved hjælp af billeder fra overvågningskameraerne.

Det førte til en hurtigt anholdelse, der blev foretaget af betjente fra politiet i Richmond. Han blev herefter bragt til politistationen i Lismore. I morgen skal han fremstilles i retten.