Dansk barn alvorligt kvæstet i skiulykke i Østrig

Flere østrigske medier fortæller om en alvorligt tilskadekommen dansk skoleelev efter ulykke ved Wildkogel i Operpinzgau, Østrig

Ved du noget? Tip os på 1224@eb.dk eller sms/mms på 1224 (alm. takst)

En 14-årig dansk teenager er kommet alvorligt til skade efter en skiulykke i Østrig.

Det skriver flere østrigske medier.

Ulykken skete søndag formiddag på vej ned ad en piste ved Wildkogel i Oberpinzgau. Her stødte den 14-årige teenager sammen med en anhænger, der var monteret efter en snescooter.

Ifølge politiet havde føreren af snescooteren - en 43-årig tysker - som han skal, tændt advarselsblinket på sin snescooter.

Mediet 24 Salzburg fortæller, at den 43-årige til formiddag var på vej til en bjergstation med bagage fra feriegæster, som var på vej hjem. Der var flere anhængere monteret efter snescooteren.

Der var ikke synderligt stejlt, og der var også gode oversigtsforhold på stedet, hvor det gik galt, skriver 24 Salzburg.

Den 14-årige dansker var sammen med en række skolekammerater af sted på skiferie. Vidner har til politiet fortalt, at den 14-årige dansker mistede kontrollen over sine ski af indtil videre uvisse årsager.

Føreren af snescooteren bremsede ned med det samme, da han fornemmede, at det var ved at gå galt. Men han kunne ikke forhindre den 14-årige i at ramme ind i siden på en af anhængerne.

En redningshelikopter blev rekvireret og fløj den tilskadekomne dansker til behandling på hospitalet i Schwarzach.

Ved du noget? Tip os på 1224@eb.dk eller sms/mms på 1224 (alm. takst)