Dansk børnehjem overfaldet i Nigeria: Unge piger voldtaget

Et børnehjem, der redder 'Heksebørn' i Afrika er blevet plyndret natten til lørdag

Se hvor meget heksebørnene er blevet udsat for. (Foto: Anders Brohus)
Følg Krimi

Den danske kvinde - og stifter af organisationen 'Din Nødhjælp', Anja Ringgren Lovén er i dyb chok. Hun skriver på Facebook lørdag morgen, at hendes børnehjem i Nigeria er blevet plyndret af ukendte gerningsmænd.

- Der er sket noget meget alvorligt !!! Jeg er SÅ rystet !! Kl.2 i nat blev DINNødhjælps børnehjem i Nigeria udsat for det værste røveri og overfald !! 15 bevæbnede røver overfaldt alle børnene og alle vores ansatte!! De holdt geværerne for alle børnenes hoveder og min kæreste David Emmanuel Umem og resten af vores ansatte og allesammen blev tvunget til at ligge ude foran på jorden med hovedet ned imens røverne TOG ALT VI EJEDE.

Læs om Anjas arbejde med 'Heksebørnene' her:

Stærke billeder: Anja redder torturerede heksebørn

Anja Ringgren Lovén forklarer, at overfaldsmændene blandt andet stjal møbler, Ipads, telefoner og i det hele taget rippede hele deres kontor.

Selvom Anja Ringgren Lovén skriver, at de ansatte, Anjas mand og de fleste af børnene er uskadte, men meget chokerede, så fortæller hun, at to af de større børn på 12 og 13 år blev voldtaget.

- At vi har mistet alle vores ting er ikke det værste!! Imens røverne rev vores tv osv. ned fra væggen blev to af vores ældste piger voldtaget på et værelse !!!

Og hun fortsætter:

- DET HER ER SÅ SERIØST AT JEG IKKE VED HVAD JEG SKAL SKRIVE !!!! Der er 4 dage til min lille søn og jeg rejser tilbage til børnehjemmet og tankerne går selvfølgelig også på at vi kunne have været der, og hvis røvere ser hvide mennesker var kidnapning en stor gevinst for dem !!

Hun mener desuden, at røveriet var nøje gennemtænkt og planlagt.

- Jeg er helt knust! Jeg troede det var en joke da David ringede og startede med at sige '15 armed robbers', men det er Nigeria og det er et farligt område hvor vi bor, men røverne må have vist hvad vi havde på børnehjemmet.

Mere fra Ekstra Bladet+

Er Danmark for lille til store hemmeligheder?

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Udforsk Ekstra Bladet+