Dansk forsvunden erhvervsmands familie: Uvisheden er det værste

Politiet mener umiddelbart, at der ikke ligger en forbrydelse bag Niels Joachim Nicholaisens forsvinden

Privtfoto af Niels Joachim Nicholaisen.
Privtfoto af Niels Joachim Nicholaisen.

For præcis en uge siden forsvandt den 73-årige Aarhusianske erhvervsmand Niels Joachim Nicholaisen. Her en uge efter mandens pludselige forsvinden, står Østjyllands Politi fortsat uden en umiddelbar opklaring af den mystiske sag.

- Status er, at der ikke er noget nyt her og nu. Vi har fået nogle henvendelser fra offentligheden. Men vi har ikke fået nogle nye spor at gå efter, oplyser presse-koordinator Marianne Morgen fra Østjyllands Politi til Ekstra Bladet.

Tror han er død
Niels Joachim Nicholaisens familie har opgivet håbet om at finde deres familiemedlem i live. Nu håber familien bare på, at Niels Joachim Nicholaisen bliver fundet, så de kan få fred i sindet.

- Uvisheden og det tomrum, den fører med sig, er forfærdelig, sagde Jesper Nicholaisen forleden, da Ekstra Bladet mødte ham foran forældrenes lejlighed ved Strandparken i det centrale Aarhus.

Niels Joachim Nicholaisen, har været som sunket i jorden siden forrige fredag ved 18.30-tiden.

Her gav han sit sidste livstegn fra sig i en telefonsamtale med Jespers mor, Karin Nicholaisen, der indtil sin hjemkomst lørdag middag - var mormor og barnepige for nogle af sine og Niels´ i alt syv børnebørn.

En forsvindings-sag
Niels Joachim Nicholaisens sportstaske er forsvundet sammen med ejermanden. Men ellers er der ingen spor at gå efter.

- Vi efterforsker naturligvis fortsat sagen, siger presse-koordinator Marianne Morgen.

- Efterforsker i sagen som en forsvindings-sag eller som en forbrydelse?

- Som en forsvindingssag.

Familien afviser kategorisk, at Niels Joachim Nicholaisen kan have begået selvmord. Han var en vital og positiv 73-årig mand med en god økonomi.