Dansk mand eftersøges efter knivstikkeri på diskotek i nat

En ung mand blev tidligt tirsdag morgen stukket i skulderen med en kniv på et diskotek i Marielyst

En ung mand blev tidligt i morges stukket i skulderen, da han var i færd med af feste på diskoteket Dr. Emil i Marielyst.

Det oplyser vagtchefen fra Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi Henrik Karlsen til Ekstra Bladet.

Stikkeriet skete kort efter klokken tre, hvor den unge mand af endnu ukendte årsager blev stukket i skulderen i forbindelse med tumult ved indgangen til diskoteket.

- Vi kan endnu ikke fortælle noget om, hvad der ledte til knivstikkeriet eller hvor alvorligt det står til med ofret. Vi har først en patrulje på vej til hospitalet for at afhøre ham nu, lyder det fra vagtchefen der derfor heller ikke kan oplyse præcist hvor gammel ofret er.

I forbindelse med knivstikkeriet har politiet særdeles gode overvågningsbilleder fra stedet og på baggrund af disse har man natten igennem eftersøgt området efter gerningsmanden.

- Vi efterlyser en dansk mand mellem 25 til 27 år gammel på en højde omkring 187 cm. Han var under knivoverfaldet iført en blå polot-shirt med hvide striber, lyder det fra vagtchefen.

Han fortæller, at man endnu ikke vil gå offentligt ud med overvågningsbillederne, men opfordrer i stedet gerningsmanden til at melde sig selv.

Har du oplysninger i sagen kan du henvende dig til Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi på telefon 114.