Dansk svømmestjerne overfaldet: Politiet har et godt spor

Bellahøj Politi har et godt spor at gå efter i sagen om overfaldet på den danske svømmestjerne Jeanette Ottesen

- Manden, der angreb os, havde nogle meget onde øjne. Det var som om, at han bare var ude på at gøre nogen fortræd. Og så var det bare lige os, der var tættest på, fortæller Jeanette Ottesen til Ekstra Bladet.
- Manden, der angreb os, havde nogle meget onde øjne. Det var som om, at han bare var ude på at gøre nogen fortræd. Og så var det bare lige os, der var tættest på, fortæller Jeanette Ottesen til Ekstra Bladet.

Bellahøj Politi er i gang med at indkalde vidner i sagen om et politianmeldt overfald på den danske svømmestjerne Jeanette Ottesen og hendes engelske kæreste Marco Loughran.

Politiet har et godt spor i sagen, men vil ført og fremmest have klarhed over selve hændelsesforløbet.

- Der er nogle vidner i sagen, som kort har været afhørt. Dem skal vi lige have genafhørt for at høre, om de kan bringe mere klarhed over, hvad der er foregået, siger efterforskningsleder Robert Jensen.

- Og så skal vi stadig efterforske lidt mod den bil, som vidner har set, og som gerningsmanden muligvis har været kørende i, siger efterforskningslederen.

Krimi Rådet for Sikker Trafik: Vi skal have tal på trafikvrede

Fremmed stoppede os
Parret holdt søndag eftermiddag for rødt lys på Østerbrogade i København. Da der blev grønt, mente en anden bilist angiveligt, at den danske svømmestjerne ikke var hurtig nok i optrækket.

Det provokerede ifølge hende en mand til at stige ud af sin pick-up truck.

- Han kørte nærmest op i os, så rundt om os, og så ind foran os og stoppede, så jeg var ved at køre ind i ham, siger Jeanette Ottesen om episoden.

Da manden gik hen mod parrets bil, steg Jeanette Ottesens kæreste ud, og det endte med at de kom i klammeri. Marco Loughran fik flækket sit øjenbryn og fire tænder, og fik revet noget af sit øre op.

Episoden udviklede sig dog, ifølge Jeanette Ottesen, og det endte med, at hun også brækkede og forstuvede flere fingre.

Læs hele Jeanette Ottesens forklaring HER.

Har tjekket overvågning
Politiet har ikke fået nogle henvendelser siden episoden udspillede sig søndag eftermiddag.

Men flere vidner har set selve episoden, hvor gerningsmanden gik hen og slog Ottesens kæreste.

- De vidner, som vi har påført sagen, er de vidner, som vi talte med lige efter overfaldet. Og så har vi været ude i området for at se, om der er noget overvågning, som kunne hjælpe os, men det har vi ikke haft held med, siger Robert Jensen og fortsætter:

- Men vi har helt klart en tro på, at vi nok skal komme videre med den sag. Vi har jo nogle oplysninger på den her bil. Der er aflæst noget af registreringsnummeret, siger han.

Jeanette slap billigt efter hende og hendes kæreste blev overfaldet i deres bil. Men hendes kæreste måtte en tur på hospitalet - han er kommet hjem igen (Foto: Polfoto) Sport på vrangen Svømmestjerne i chok efter overfald: Han havde onde øjne