Danske passagerer på vej til Paris: Det er utrygt

Danskere på vej til Paris forbereder sig på at komme frem til den utrygge og kaotiske stemning, som massakren har efterladt

Julien Marseille (Foto: Anthon Unger)
Julien Marseille (Foto: Anthon Unger)

Mindst 12 personer meldes dræbt efter skudangreb på Paris-redaktionen for det satiriske ugeblad Charlie Hebdo. Gerningsmændene er stadig på fri fod, og det skaber utryghed for de passagerer, der nu rejser til Paris fra København.

I Københavns Lufthavn har Ekstra Bladet talt med passagerer, som venter på et fly til Paris. Julien Marseille er bosat i Paris og blev bekymret, da han hørte om skudangrebet.

- Det første jeg tænkte på, var min familie og mine venner, og om de var okay. Selvfølgelig bliver man utryg, siger Julien Marseille til Ekstra Bladet.

Julien Marseille blev mere rolig, da han hørte, at angrebet kun var rettet mod ugebladet Charlie Hebdo, men han er alligevel bekymret for, hvad der nu kommer til at ske.

- Jeg er bange for eftervirkningerne, for man ved ikke, om det er overstået endnu. Jeg håber virkelig, at det er slut nu, og at der ikke sker mere, siger han.

En anden passagerer, Kirsten, som ikke ønsker sit efternavn frem, er også på vej til Paris. Kirsten er bosat i Paris, men har været på juleferie i Danmark. Charlie Hebdo er 'en meget skrap avis', mener hun, men det gør ikke hændelsen mindre tragisk.

- Det er bestemt ikke morsomt, når der sker sådan noget. Man ser sig da lidt ekstra for og bliver nervøs for tasker, der ligger her og der, siger hun.