Dansker død i Colombia

Dansk statsborger er fundet død i Medellin i Colombia. Pårørende er underrettet

Foto: Google Maps
Foto: Google Maps

Ved du noget? Så tip os på mail til 1224@eb.dk eller på SMS til 1224. Det koster alm. takst.

En dansk statsborger har mistet livet i Colombia. Det bekræfter Udenrigsministeriets Borgerservice overfor Ekstra Bladet, men vil ikke sige mere af hensyn til tavshedspligten.

Ifølge lokale medier, blandt andet minuto30.com og Semana er der tale om en 41-årig mand, som er blevet skudt torsdag aften, mens han stod ved en park i den colombianske storby Medellin. Det ønsker Borgerservice dog ikke at bekræfte.

De pårørende er underrettet, fortæller Udenrigsministeriet Borgerservice.

De lokale medier skriver desuden, at området har været hårdt ramt af flere bande-relaterede drab i de seneste uger, men at politiet endnu ikke har givet et motiv, og at danskeren er den tredje udlænding på bare to uger, som er blevet skudt i Medellin.

Medellin er verdens navle, når det kommer til fremstilling og salg af kokain, efter den berygtede gangster-boss Pablo Escobar gjorde narkotikummet udbredt i hele verden i løbet af 1980'erne med base i netop Medellin, hvor hans hardcore Medellin-kartel styrede området med hård hånd. Siden Escobars fald har flere bander forsøgt at få kontrollen med området.