Dansker død i ferieparadis: Fik smertestillende og døde i poolen

Den unge mand, der torsdag mistede livet i party-byen Golden Sands i Bulgarien, havde forud for dødsfaldet taget smertestillende medicin

Den unge dansker omkom i poolen på dette hotel, hvor han boede med sine tre kammerater. Foto: PR
Den unge dansker omkom i poolen på dette hotel, hvor han boede med sine tre kammerater. Foto: PR

Ved du noget? Tip os på 1224@eb.dk eller sms/mms på 1224 (alm. takst)

Danskeren, der torsdag mistede livet, i Golden Sands i Bulgarien døjede med smerter på grund af et trykket ribben, som han havde pådraget sig, inden turen til Bulgarien.

Torsdag blev smerterne så voldsomme, at han gik på apoteket og købte noget smertestillende medicin.

Hans tre venner gik på stranden, mens han blev tilbage på hotellet, hvor hans venner senere finder ham livløs i poolen.

Stranden i Golden Sands - den by, hvor den unge dansker mistede livet. (Foto: AP) Krimi Tragedie: Ung dansker død i ferieparadis

Afhørt af politiet
Politiet i Bulgarien efterforsker nu, hvad der forårsagede den unge danskers død, og en af drengens venner har været på politistationen til afhøring, fortæller marketingkoordinator hos DUF-Rejser, Rasmus Jørgensen til Ekstra Bladet.

- Jeg har været med en af vennerne til afhøring på politigården. Politiet ville gerne høre, hvad drengene lavede op til, at (navn udeladt red.), mistede livet.

Kommer hjem i dag
Gæsterne, der har været berørt af episoden er tilbudt krisehjælp, og DUF-rejser har været med til at arrangere hjemrejse til den omkomnes tre kammerater.

- Vi gør, alt hvad vi kan for at tage os af gæsterne, og der er kommet ro på hernede igen, marketingkoordinator hos DUF-Rejser, Rasmus Jørgensen til Ekstra Bladet.

- Vennerne kunne ikke overskue, at flyve hjem i nat, men jeg forventer, at de rejser tilbage til Danmark senere i dag.

Ekstra Bladet har været i kontakt med den unge mands familie, som bekræfter dødsfaldet, men på nuværende tidspunkt ønsker de ikke at kommentere sagen yderligere.