Annonce:
Annonce:

Dansker-drab: Var i byen med ven, før Anne døde

Turisterne sover længe, mens de lokale taler om hoteldramaet, hvor danske Anne blev fundet død i weekenden

En politibil på vej ind til retsbygningen i Malaga, hvor en 51-årig dansk mand i går blev fremstillet for en dommer sigtet for drab. (Foto: Anthon Unger)
Annonce:
Følg Krimi

TORRE DEL MAR (EKSTRA BLADET): Manageren på BQ Andalucia Beach Hotel Andrés Guerrero alarmerede politiet, da han søndag morgen sammen med den nu 51-årige varetægtsfængslede mand fra Amager trådte ind i hotelværelset, hvor mandens kæreste Anne lå død i sengen.

Han fortæller til Ekstra Bladet, at parret lørdag aften var i byen med en anden dansker.

- Videoovervågningen fra hotellobbyen har vist, at kvinden kom først hjem, og hendes mand fulgte lidt senere. Til sidst ankom deres ven, som også boede på hotellet.

Efter at politiet tog den nu drabsmistænkte kæreste med på politistationen, hentede de også vennen med ind til afhøring.

- Men det er mit indtryk, at han er rejst hjem - han tog sine ting med sig, da han forlod hotellet med politiet og er ikke kommet hjem, fortæller Andrés Guerrero til Ekstra Bladet.

Annonce:

51-årig dansker fængslet for drab i Spanien

Han håber, at den lidet flatterende opmærksomhed, som hotellet de seneste dage har fået på grund af drabsefterforskningen, snart ophører.

Danskere er gode folk
De udenlandske turister sov tilsyneladende længe denne onsdag morgen, hvor Ekstra Bladet forsøgte at vurdere stemningen ovenpå weekendens begivenheder. På vores tur rundt i området omkring hotellet, hvor Anne blev fundet død, var ingen udlændinge endnu begyndt at bevæge sig ned mod stranden for at suge til sig af sommersolens stråler.

De lokale taler dog stadig om weekendens drama på hotellet for enden af turistbyens kilometerlange strandpromenade.

- Det er slet ikke normalt i dette område, at der sker sådan nogle ting, fortæller Manuel Ruiz, som driver restauranten Las Americas, til Ekstra Bladet onsdag morgen.

Artiklen fortsætter under billedet...

Manuel Ruiz synes generelt godt om danskere, der besøger Torre del Mar på Costa del Sol. (Foto: Anthon Unger)
Manuel Ruiz synes generelt godt om danskere, der besøger Torre del Mar på Costa del Sol. (Foto: Anthon Unger)
 

Dansk kvinde blev kvalt på hotel på Costa del Sol

Annonce:

Jeg blev bange
Den 62-årige restauratør er ikke sikker på, om han har set det danske par, hvis feriedage endte fatalt, i byen, men synes, der er noget bekendt ved billedet af den nu varetægtsfængslede.

- Men jeg er ikke sikker. Jeg kender mange danskere, som kommer her, og det er gode folk. Det er underligt, hvad der tilsyneladende er sket ovre på hotellet, siger andalusieren, som er født og opvokset i Torre del Mar, som han beskriver som et stille og roligt sted med mange turister, som generelt er ordentlige mennesker.

Candida Roman, som arbejder i Neptuno Heladeria i Torre del Mar, hørte om dødsfaldet i nyhederne.

- Jeg blev bange. Men det har ikke noget at gøre med, at de er udlændinge - det er den stigende vold i hele verden, jeg er bekymret for, siger hun til Ekstra Bladet, mens hun skurrer fliserne i isbaren, som kun ligger tæt på BQ Andalucia Beach Hotel.

Artiklen fortsætter under billedet...

Candida Roman blev bange, da hun hørte om dødsfaldet på hotellet. (Foto: Anthon Unger)
Candida Roman blev bange, da hun hørte om dødsfaldet på hotellet. (Foto: Anthon Unger)
 

Nino: Da jeg vågnede var der politi og ambulancer udenfor

Annonce:

Sjovere når nogen vinder i lotto
Den 36-årige kvinde er født i Malaga, men bor nu med sin familie i feriebyen, hvor vold og drab bestemt ikke er hverdagskost.

- Jeg kan da bedre lide nyheder om, at nogen har vundet den store gevinst i lotteriet, siger Rafael Diaz, som har overladt ansvaret for sin grønthandler til sin datter, så den 56-årige mand i store træk kan leve som pensionist og roligt nyde sin morgenkaffe på en café.

Artiklen fortsætter under billedet...

Grønthandler Rafael Diaz synes ikke om dårlige nyheder fra hans fødeby. (Foto: Anthon Unger)
Grønthandler Rafael Diaz synes ikke om dårlige nyheder fra hans fødeby. (Foto: Anthon Unger)
 

- Men udenlandske turister, som er kommet i min butik, har altid været meget sympatiske, og vi har aldrig oplevet problemer, fortæller andalusieren, som er født i Torre de Mar og har levet hele sit liv her.

Hverken Candida Roman eller Rafael Diaz mener at have set parret, hvis ferie endte fatalt med, at 40-årige Anne blev kørt væk fra det firestjernede hotel i en ambulance og erklæret død som følge af kvælning, mens hendes 51-årige kæreste blev varetægtsfængslet - sigtet for drab.

Annonce:

En ung kvinde, som ikke ønsker sit navn frem, kan ikke afvise, at hun har set den nu varetægtsfængslede i byen.

- Han var alene, men jeg er ikke 100 procent sikker på, at det er ham, fortæller hun fra en bar langs byens strandpromenade, som endnu ikke har slået dørene op til øl- og gintørstige turister.

Ved du noget om sagen? Sms/mms dine oplysninger til 1224 (alm. takst), eller send mail til 1224@eb.dk.

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Mere fra Ekstra Bladet+

Annonce:
Politiske skandaler har siden 2003 udløst 12 kommissioner
Annonce:

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:
Annonce:
Annonce: