Dansker trafikdræbt i Tyskland

En 19-årig dansk mand har mistet livet i en voldsom ulykke nær Hamborg

Se optagelser fra ulykkesstedet her. (Video: Local Eyes)

Ved du noget om sagen? Så vil vi gerne høre fra dig. Send os en sms/mms til 1224 (alm. takst) eller send en mail til 1224@eb.dk.

En voldsom trafikulykke på en vej i den tyske by Reinbek nær Hamborg har onsdag eftermiddag kostet en 19-årig dansk mand livet.

Det bekræfter Udenrigsministeriets Borgerservice over for Ekstra Bladet.

Ministeriet oplyser samtidig, at de ikke har flere oplysninger om sagen, da de har tavshedspligt i personsager.

Se mere video på Local Eyes

Ifølge det tyske medie ln-online.de skete ulykken, da en lastbil af indtil videre uvisse årsager kørte over i modkørende vejbane.

En dansk mand er ifølge tyske medier blevet dræbt i en voldsom trafikulykke i det nordlige Tyskland. (Foto: Sebastian Iwersen)

Her ramte bilen den 19-årige dansker, der var chanceløs, da han blev ramt af den tonstunge lastbil, og han var dræbt på stedet, da hans bil blev slynget om på taget ved sammenstødet.

Efter sammenstødet fortsatte lastbilen næsten hundrede meter, før den blev bragt til standsning af at ramme et træ i en grøft. Lastbilchaufføren selv blev kun lettere kvæstet.

I forbindelse med ulykken lækkede lastbilen op mod 400 liter diesel, hvorfor miljømyndighederne måtte inddrages i oprydningsarbejdet.

Efter den voldsomme ulykke måtte politiet afspærre vejen i begge retninger, indtil der var ryddet op på stedet.

De pårørende til den 19-årige er underrettet.