Datter fandt sin forsvundne far og så voldtog han hende

En australsk mand er blevet idømt tre års fængsel for at have forgrebet sig på sin datter efter genforening

En australsk kvindes gensyn med sin forsvundne far endte tragisk. (Modelfoto: Colourbox).
En australsk kvindes gensyn med sin forsvundne far endte tragisk. (Modelfoto: Colourbox).

En australsk kvinde var lykkelig, da hun efter lang søgen fandt sin far efter tyve års adskillelse.

Den nu 38-årige mand havde forladt sin familie, da hans datter var helt lille og havde siden startet et nyt liv.

Datteren, der bor i Queensland, inviterede faderen, hans søn og hans kæreste hjem til sig, så de kunne møde hendes familie. Familie mødet endte dog tragisk og faderen er netop blevet idømt tre års fængsel for at have voldtaget sin datter, hvis navn blev holdt hemmeligt i retten. Det skriver The Mirror.

Fandt sin far på Facebook - nu er han dømt for incest

Ifølge kvinden var stemningen god fra start, da faderen og hans familie kom på besøg. Men da hun på et tidspunkt var alene i huset med ham, ændrede den sig brat:

- Han sagde at jeg skulle give ham et knus, hvorefter han kyssede mig på halsen og tog på mig, forklarede datteren i retten.

Hun forklarede, at hun blev vred og skubbede faderen væk. Han erklærede 'jeg elsker dig', hvorefter han skubbede hende omkuld på en seng og voldtog hende:

- Jeg turde ikke gøre modstand. Jeg vidste, at han har en voldelig fortid og har siddet i fængsel for overfald. Det var så voldsom ubehageligt og så ulækkert - han er jo min far. Bagefter styrtede jeg direkte i bad - jeg følte mig så beskidt, forklarede datteren i retten.

Plejebørn blev misbrugt: Sådan går det søstrene i dag

Faderen havde en helt anden udlægning af sagen. Han fortalte at datteren havde tigget ham om sex og han havde sagt ja, fordi han var bange for at miste hende igen.

Det endte dog med en dom for incest og tre års fængsel.