Annonce:
Annonce:

Direktør dømt: Han var blotteren med det blå håndklæde

33-årig direktør og tidligere lokalpolitiker fældet af vidnes billeder

Her er blotteren fotografet kort efter, at han viste sit lem på badebroen for en 12-årig pige. (politifoto)
Her er blotteren fotografet kort efter, at han viste sit lem på badebroen for en 12-årig pige. (politifoto)
Annonce:
Følg Krimi

Han blev berygtet som 'manden med det blå håndklæde', da han blottede sig for purunge piger i Rungsted og Nivå.

I dag blev en 33-årig direktør fra Nordsjælland, der tidligere har været opstillet til kommunalvalget, dømt ved retten i Helsingør for flere blufærdighedskrænkelser, men han slap med 30 dages betinget fængsel.

Han var tiltalt for fem forhold, hvor han, ifølge tiltalen, blottede sig for 11 purunge piger på badebroer i Rungsted og Nivå.

Bader nøgen hele året
Men retten frifandt ham for to af forholdene, fordi retten ikke turde afvise hans forklaring om, at han som nøgenbader ufrivilligt var kommet til at blotte sine kønsdele foran pigerne.

Annonce:

Den 33-årige blev dømt for tre blufærdighedskrænkelser mod piger i 12-14 års alderen, som han også benægtede med forklaringen om, at han badede nøgen hele året og ikke havde til hensigt at blotte sig.

Blotter anholdt: Genkendt på fotos

Retten fandt det skærpende, at blufærdighedskrænkelserne skete i en kort periode i maj og juni 2013, men det trak i formildende retning, at sagen har været længe undervejs.

Strandgæst fældede ham
Den 33-årige blev anholdt den 8. juli 2013 efter at politiet havde offentliggjort billeder af blotteren, som en kvindelig strandgæst tog med sit kamera kort efter, at han den 3. juni havde blottet sig for en 12-årig pige ved 16-tiden på en badebro i Rungsted Havn.

Pigen var på vej op ad trappen til badebroen, da direktøren stillede sig for enden af trappen og fjernede sit blå håndklæde, så han blottede sine kønsdele for hende.

Han blev også dømt for at have siddet nøgen på en badebro på Rungsted Havn og onaneret foran tre 13-14-årige piger.

Annonce:

Et par uger senere gik det ud over tre 13-årige piger på vandski-broen på Nivå Havn, hvor han blottede sig for pigerne og rørte den ene pige på ryggen med sin penis, da hun gik forbi ham på badebroen.

Nordsjællands politi fik dengang en række anmeldelser om 'manden med det blå håndklæde', men gennembruddet i sagen kom først, da politiet valgte at gå til pressen med vidnets billeder. Blotteren blev dengang beskrevet som fedladen med hængevom og kun iført et blåt håndklæde.

Den 33-årige har tidligere været involveret i en sag om blufærdighedskrænkelse og børneporno.

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Mere fra Ekstra Bladet+

Annonce:
Det er farligt at leve, du kan dø af det
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:
Annonce:
Annonce: