Annonce:
Annonce:

Diskoteks-ballade: Sigtet for at true dørmand med kniv

En 27-årig mand er sigtet for at true med at trække lommekniv og true dørmand, da han i nat blev afvist foran diskotek - efterforsker også mulige trusler mod betjente

Den trussels-sigtede 27-årig mand bliver fremstillet i grundlovsforhør i Retten i Helsingør før middag. Foto: Jonas Olufson
Den trussels-sigtede 27-årig mand bliver fremstillet i grundlovsforhør i Retten i Helsingør før middag. Foto: Jonas Olufson
Annonce:
Følg Krimi

En dørmand på Diskotek Retro i Helsingør blev konfronteret med en trukket lommekniv og truet på livet, da han natten til lørdag afviste en 27-årig mand.

Det vurderer Nordsjællands Politi, som sigter den anholdte mand for trusler og for at have båret stikvåben i det offentlige natteliv.

Jakob Grell, politikommissær i Nordsjællands Politi, oplyser, at den sigtede i forvejen havde lokalt forbud mod at være på diskoteket, fordi 'han altid laver ballade'.

- Han sagde noget i retning af 'jeg stikker dig ned' til dørmanden, mens han havde kniven fremme. Og alene det, at han havde kniv med i nattelivet viser jo, at han havde ond vilje. Det er et under, at ingen kom til skade, siger Jakob Grell, som leder trusselssagens efterforskning.

Politiet er desuden i fuld gang med at efterforske, hvad der skete, da manden kort efter konfrontationen med dørmanden blev anholdt af to politibetjente.

Annonce:

Dramatisk anholdelse
Det skete ikke langt fra diskoteket i området omkring Stengade.

- Nu skal jeg lige afhøre de to kollegaer grundigt. Men jeg kan sige, at han i forbindelse med anholdelsen havde en kniv på sig - og den var også oppe af lommen. Om der også var tale om trusler, skal vi have undersøgt nærmere, siger Jakob Grell, som ikke i første omgang har sigtet manden for trusler mod personer i et offentligt ombede.

Manden er indtil videre udelukkende sigtet efter straffelovens paragraf 266 om trusler på livet og efter den særlige knivlov.

I forbindelse med grundlovsforhøret i Retten i Helsingør fandt dommeren, at der ikke er særligt bestyrket mistanke om, at manden bør varetægtsfængslet af hensyn til befolkningens retsfølelse.

Han blev derfor løsladt. Det oplyser politiets anklager Robert Hansen.

Annonce:

- Men det udelukker jo ikke, at han senere kan blive fremstillet igen, hvis det viser sig, at der er noget i sagen om mulige trusler mod politifolkene, siger Robert Hansen.

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Mere fra Ekstra Bladet+

Annonce:
Her har Mette Frederiksen tabt stort set alle slag
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:
Annonce:
Annonce: