Annonce:
Annonce:

Dobbeltdrabet i Taastrup: Forventer ikke flere anholdelser

Halvanden uge efter det rystende dobbeltdrab i Taastrup, som to teenagere nu er sigtet for, melder politiet ud, at de ikke forventer flere anholdelser

Tirsdag den 7. marts - aftenen efter drabene - arrangerede områdets beboere et fakkeltog til ære for de dræbte. Her er forsamlingen ankommet til gerningsstedet. Foto: Kenneth Meyer
Tirsdag den 7. marts - aftenen efter drabene - arrangerede områdets beboere et fakkeltog til ære for de dræbte. Her er forsamlingen ankommet til gerningsstedet. Foto: Kenneth Meyer
Annonce:
Følg Krimi

Københavns Vestegns Politi er stadig ved at gennemgå store mængder af overvågningsvideo og andre beviser, der skal kortlægge hvad der gik forud for, at to teenagere på 17 og 18 år blev dræbt af knivstik, mens en tredje blev såret i benet på Skjebergs Allé i Høje Taastrup 6. marts.

Det fremgår af en pressemeddelse udsendt af politikredsen onsdag eftermiddag, hvor Københavns Vestegns Politi giver en kort status på politiets arbejde i forbindelse med sagen.

To drenge er sigtet i sagen og i pressemeddelelsen oplyser politiet, at de ikke umiddelbart forventer, at der kommer til at ske flere anholdelser.

- Med den viden vi har nu, vurderer vi, at der ikke kommer yderligere anholdelser i sagen. Samtidig skal vi dog understrege, at vores afdækning af hændelsesforløbet bestemt ikke er færdig, understreger vicepolitiinspektør Peter Malmose i pressemeddelelsen.

Annonce:

Påberåber sig nødværge
Dagen efter drabene meldte en 17-årig dreng sig selv til politiet og senere samme aften anholdt politiet en 16-årig dreng.

De blev fremstillet i grundlovsforhør onsdag i sidste uge, hvor den ældste af drengene nægtede sig skyldig i sigtelserne, der lyder på dobbeltdrab og drabsforsøg med henvisning til nødværge.

Han blev varetægtsfængslet i fire uger. Retten vurderede dog, at der ikke var tale om drabsforsøg, men grov vold i forhold til den overlevende, som var en 17-årig dreng, der havde pådraget sig et knivstik i læggen.

Den 16-årige medsigtede nægtede sig skyldig og blev løsladt efter end grundlovsforhør, men er fortsat sigtet.

Annonce:

Københavns Vestegns Politi skriver at 'efterforskningen skrider frem planmæssigt', men at politiet af hensyn til efterforskningen bliver nødt til at holde kortene tæt på kroppen for nu.

- Vi oplever fortsat en stor interesse fra pressen i denne sag. Det er helt forståeligt, men både af hensyn til de lukkede døre i grundlovsforhøret i sagen og den fortsatte efterforskning, har vi ikke mulighed for at oplyse yderligere detaljer for nu, begrunder vicepolitinspektøren.

Politikredsens pressekontakt Claus Buhr oplyser til Ekstra Bladet, at man ikke kan fortælle hvorvidt, at gerningsvåbnet er fundet eller om alle vidner, der var til stede den aften er afhørt - også af hensyn til efterforskningen.

Opdateres...

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*

Se beskederne

Annonce:
Der er et mordforsøg i gang
Annonce:
Annonce:

Bagholdet

Annonce:
Annonce: