Død person fundet i Gudenåen

Politiet har søndag fundet en død person i Gudenåen i Randers

Østjyllands Politi har søndag fundet en død person i Gudenåen i Randers. Det oplyser de på Twitter.

'Østjyllands Politi i Randers er til stede ved Gudenåen tæt på Naturcentret, hvor der er fundet en død person i vandet. Politiet er i gang med undersøgelser og identifikation. Politiet har foreløbig ikke yderligere oplysninger til sagen,' skriver de.

En 32-årig kvinde ved navn Iuliaa Tytarchuk med bopæl i Randers forsvandt forrige fredag. Hun var gået fra sit hjem fredag 15. maj ved 18-tiden og vendte ikke tilbage. Det fik kvindens mand til at melde hende savnet sent fredag aften.

- Vi kan endnu ikke sige noget med sikkerhed, så I må vente, til vi har gjort undersøgelserne på stedet færdige, siger vagtchef Bo Christensen fra Østjyllands Politi til Ekstra Bladet.

Fandt taske ved Naturcentret
Han bekræfter, at en del af disse undersøgelser går ud på at fastslå, hvorvidt der kan være tale om den forsvundne Iuliaa Tytarchuk.

Østjyllands Politi foretog i sidste weekend en intens eftersøgning af den 32-årige kvinde med hunde, helikoptere og både. Eftersøgningen var dog resultatløs. I fredags fandt en borger imidlertid Iuliaa Tytarchuks taske med personlige ejendele ved Gudenåen tæt på Randers Naturcenter ved det sted, hvor der nu er fundet en død person.

Ekstra Bladet følger sagen ...