Dødsfald på asylcenter: Politiet leder efter interessante vidner

En 47-årig mand er søndag fundet død i Center Sandholm. Politiet leder nu efter mulige vidner i sagen

Politiet vil lige nu gerne tale med personer, som ikke har været tilbage på centeret, siden en 47-årig mand søndag formiddag blev erklæret død. Foto: Polfoto
Politiet vil lige nu gerne tale med personer, som ikke har været tilbage på centeret, siden en 47-årig mand søndag formiddag blev erklæret død. Foto: Polfoto
Følg Krimi

Ved du noget? Tip os på 1224@eb.dk eller sms/mms 1224 (alm. takst)

Et mistænkeligt dødsfald fandt søndag sted i Sandholmlejren i Allerød.

Politiet fik klokken lidt over 11 om formiddagen en anmeldelse om, at en 47-årig beboer var død og har siden forsøgt at stykke bruddelene sammen.

Mistænkeligt dødsfald i Center Sandholm

Søndag aften har de indstillet arbejdet på centeret, men forsøger fortsat at få fat i personer, der kan have en relation til sagen.

- Vi har personer, vi skal have talt med, og det vil nok være flere end bare en enkelt. Vi skal have stykket nogle dele sammen, og det er desværre ikke alle, der bliver på stedet, når vi gerne vil tage med dem, siger Peter Olesen, vagtchef i Nordsjællands Politi.

Fortrøstningsfulde
Selvom politiet stadig mangler en del benarbejde for at finde frem til, hvorfor den midaldrende mand er afgået ved døden, er de fortsat helt fortrøstningsfulde.

Udvist asylansøger frifundet for voldtægt i Sandholm-lejren

- Vi vil bare gerne høre personerne, hvad deres rolle er i sagen, og hvad de har oplevet, siger Peter Olesen og pointerer, at personerne er interessante at tale med, netop fordi de ikke umiddelbart har givet sig til kende.

Forhåbentlig kan tekniske undersøgelser også kaste et nyt lys over sagen, ligesom den afdøde vil blive obduceret tirsdag.

LIGE NU

Mere fra Ekstra Bladet+

'Tøsedrengen'

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind