Dødstallet stiger: Voldsomme billeder fra ishockey-ulykke

15 personer er blevet dræbt, da en bus med et canadisk ungdomshold fredag aften lokal tid kørte frontalt ind i en lastbil på vej til kamp

En person er yderligere afgået ved døden, efter en bus med det canadiske ishockey-hold Humboldt Broncos, der består af ungdomsspillere mellem 16 og 21 år, kørte ind i en lastbil fredag aften ved byen Saskatchewan.

Det skriver flere internationale medier heriblandt BBC, The Star og CNN.

Udover de 15 dræbte blev 14 personer såret i ulykken. To personer er stadig i kritisk tilstand.

Voldsomme billeder fra ulykkesstedet viser, hvordan bussen og lastbilen er fuldstændigt smadret efter sammenstødet. Alle lastbilens varer ligger spredt over hele vejen, og bussens tag er revet af.

(Artiklen fortsætter under billederne)

Ishockey-holdet var på vej til kamp, da de kørte galt på motorvejen lige ved byen Saskatchewan.

Politiet har endnu ikke bekræftet, hvem der er blandt de omkomne, men en søster til holdets træner, Darcy Haugan, bekræfter på Twitter, at han er blandt de omkomne:

- Min bror klarede den ikke, skrev hun kort efterfølgende. Darcy Haugan efterlader sig en kone og to små drenge.

Derudover er holdets kaptajn, den 20-årige Logan Schatz, blevet dræbt i ulykken. Det fortæller hans far til The Canadian Press.

- Det er hårdt. Jeg har fire andre børn, og de her sammen med mig, hvilket er rart, siger faderen og fortæller, at familien lige nu forsøger at trøste hinanden.

Politiet oplyste på et pressemøde lørdag eftermiddag, at man endnu ikke har fundet årsagen til ulykken. Chaufføren i lastbilen er dog ikke kommet til skade, oplyser politiet.