Dømt for at dræbe sin ufødte søn: Trampede på gravid eks

En ung mand er blevet dømt for at have dræbt sit ufødte barn, efter han havde trampet sin gravide ekskæreste på maven adskillige gange

Kevin er blevet erkendt skyldig i at have dræbt sin ufødte søn (Foto: Metropolitan Police)
Kevin er blevet erkendt skyldig i at have dræbt sin ufødte søn (Foto: Metropolitan Police)

En uhyggelig og opsigtsvækkende sag i Storbritannien har netop fået sin ende.

21-årige Kevin Wilson er torsdag blevet kendt skyldig i at have dræbt sin ufødte søn samt for at have udøvet grov vold mod hans ekskæreste. Også en 17-årig mand er blevet dømt for sin medvirken til overfaldet.

Det oplyser Metropolian Police i en pressemeddelelse torsdag aften.

- Det har været en virkelig chokerende sag. Det er chokerende, at en mand har planlagt og gennemført sådan et voldeligt og afskyeligt angreb med det ene formål at ødelægge det liv, han selv havde bidraget til at skabe, siger den såkaldte Detective Chief Inspector Rob Pack fra Metropolian Police's drabsafdeling.

Trampet i maven
Ifølge britisk politi blev overfaldet nøje planlagt af Kevin Wilson, der havde hyret en bare 17-årig dreng til at hjælpe ham.

Den britiske kvinde blev angrebet d. 15 juni, da hun gik langs fortovet på Talfourd Place i den sydlige del af London. Her blev hun overrasket af de to dømte, der sprang frem fra en busk iført motorcykelhjelme.

Herefter blev hun trampet i maven adskillige gange.

Det var denne hjelm, der blandt andet fældede Kevin Wilson (Foto: Metropolitan Police)
Det var denne hjelm, der blandt andet fældede Kevin Wilson (Foto: Metropolitan Police)
 

Den hårdt kvæstede kvinde blev efterfølgende kørt på hospitalet, men barnet stod ikke til at redde.

- I dag handler det ikke om Kevin Wilson. Det handler om at opnå retfærdighed for Malorie og Joel (morens og barnets navne red.). Vores tanker går til hende og barnet, siger Rob Pack

Nægtede at blive far
Ifølge Kevin Wilson var det tanken om at skulle være far, der fik ham til at gennemføre det grusomme angreb.

I retten kom det frem, at Kevin Wilson tidligere har truet sin ekskæreste med, at han ville begå selvmord eller flytte til Ghana, hvis ikke hun fik en abort.

- Kevin Wilson ønskede ikke at blive far. Han ønskede ikke det ansvar, der hører med, siger Rob Pack.

Malorie fandt ud af, at hun skulle være mor tilbage i december 2014. Kevin Wilson rådede hende til at få en abort, men hun valgte at få barnet.

Ifølge politiet fik det Kevin Wilson til at nægte, at han var faren, men senere valgte han alligevel at angribe sin ekskæreste får måneder, før hun skulle føde.

Den dømte og hans 17-årige medgerningsmand blev fanget ved hjælp af videoovervågning. Kort efter overfaldet blev de to fanget på et kamera med hjelmene på.

Efter en ransagning i Kevin Wilsons hjem blev han anholdt d. 24 august og sigtet for drabet.