Dømt for drab på datter: Mor med ny uhyggelig tilståelse

Lesley Dunford sad i fængsel for drabet på sin tre-årige datter, da hun i et brev indrømmede, at hun også dræbte sin søn. Nu er hun fængslet på livstid

Lesley Dunford. Foto: AP/SWNS
Lesley Dunford. Foto: AP/SWNS

'Dræber-mor' og 'Onde Dunford' er nogle af kaldenavnene en engelsk mor har fået, efter hun er dømt skyldig i at have dræbt to af sine egne børn.

Lesley Dunford fra den engelske by Camber indrømmede i et brev, at hun kvalte sin syv måneder gamle søn i hans krybbe tilbage i 2003. I dag blev hun så dømt skyldig i drabet på sønnen Harley. Det skriver The Telegraph.

Brevet blev sendt fra hendes fængselscelle, hvor hun i forvejen sad dømt for drabet på sin tre-årige datter Lucy.

Begge dødsfald blev i første omgang ikke anset for at være mistænkelige, men da en retsmediciner igen undersøgte Lucys lig i 2009, ændrede anklagerne mening og besluttede at retsforfølge moderen.

Ifølge retsmedicineren var Lucy død ved kvælning, og juryen fandt 'onde Dunford' skyldig i drabet på datteren i 2012, hvor moderen blev idømt syv års fængsel.

Overvældet af skyld
Under fængslingen var Lesley Dunford dog blevet så brødebetynget over sine rolle i sin søn Harleys død.

'Dræber-mor' besluttede sig derfor for at skrive et brev, hvor hun erkendte, at hun havde dræbt den syv måneder gamle baby.

I brevet skriver hun, at noget i hendes hoved slog fra, og at hun derfor ikke kunne lade være med at presse drengens hoved ned i madrassen, indtil han holdt op med at trække vejret.

- Og så lagde jeg hans hoved til siden og bemærkede, at der kom blod og skum ud af hans næse. Det var da, jeg vidste, at jeg havde gjort ham ondt, og jeg ved ikke, hvorfor jeg gjorde det, skriver hun i brevet.

Manden tilgiver hende
I dag blev Lesley Dunford idømt 13 års fængsel oven i sin tidligere dom for drabet på sønnen Harley Dunford.

Begge drabene fandt sted, mens manden Wayne Dunford var ude af huset.

Ifølge The Telegraph tilgiver han sin kone, som han er i gang med at blive skilt fra.

- Det har været en meget svær tid for mig. Lesley løj for mig omkring hvad, der sket med børnene, sagde Wayne Dunford i retten.

Han udtrykte desuden, at han mente, hans kone burde afsone sin straf på en psykiatrisk afdeling.

Foto: AP/SWNS
Foto: AP/SWNS

Foto: AP/SWNS
Foto: AP/SWNS