Dømt for drabsforsøg: Skubber personer ud på togskinner

På samme dag skubbede gerningsmanden en 91-årig ned på togskinnerne og forsøgte at lave samme nummer med en 27-årig mand på en anden station

Advarsel: Voldsomme billeder. Se de fuldkommen skruppelløse handlinger her (Video: British Transport Police)
Følg Krimi

En 46-årig mand blev fredag fundet fundet skyldig i to drabsforsøg, efter han havde skubbet en 91-årig mand ned på togskinnerne på Marble Arch-stationen i London, og forsøgte at skubbe en anden mand ud på skinnerne på Tottenham Court Road station.

Det skriver British Transport Police i en pressemeddelelse.

På overvågningsvideo, der netop er blevet frigivet, kan man se, hvordan den 46-årige mand sidder på en bænk på Marble Arch station, mens den 91-årige mand venter på toget tæt ved ham.

Ud af det blå rejser han sig, skubber den ældre herre ned på togskinnerne og stikker i rend, og en lignende episode udspillede sig senere på dagen, da han altså forsøgte at lave samme nummer med en 27-årig mand, der dog strittede så meget imod, at han ikke faldt ned på skinnerne.

Det lykkedes nogle af de andre passagerer at tilbageholde den 46-årige indtil politiet nåede frem og kunne anholde ham.

Grufuldt øjeblik: Her bliver kvinde kastet ned på togskinner

- Det var en i særklasse chokerende episode, og ofrene var i dette tilfælde ekstremt heldige. Vi kunne nemt have haft med en efterforskning for dobbeltdrab at gøre, hvis det ikke havde været for offentlighedens modige handlinger, da de trådte ind og tilbageholdt ham og hjalp ofrene, lyder det i pressemeddelelsen fra Darren Cougham, der efterforsker sagen for British Transport Police.

I retten nægtede den 46-årige sig skyldig i drabsforsøg, men alligevel fandt nævningene hans skyld bevist. Straffen for de to drabsforsøg er ikke blevet udmålt endnu.

--------- SPLIT ELEMENT ---------

Episoden blandt de to veninder er langt fra første gang, et overvågningskamera har fanget en skubbe-episode på en station.

Tidligere på året blev en 19-årig mand filmet, mens han var få sekunder fra at skubbe sin 14-årige kæreste ud foran et tog i Australien (Video: 7 News)

- Jeg troede, jeg skulle dø, sagde en ung svensk kvinde, da hendes 'veninde', skubbede hende ned på togskinnerne få øjeblikke før toget kom. I retten kom det frem, at det skyldtes et skænderi over en fyr, som veninden ikke mente, at hun skulle tage hjem med (Video: Svensk politi)

Seneste nyt

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste historier, så du altid får det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokale nyheder

Få nyheder fra dit nærområde, og hold dig opdateret på vejr, trafik og erhvervs-nyheder i dit nabolag.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant?? Gem artiklen til senere.

Vi indfører et nyt univers

SCORER

JACKPOT