Annonce:
Annonce:

Dømt gymnasielærer frafalder anke i drabssag fra Tønder

Julefrokost på gymnasium endte katastrofalt, da en lærer efter festen dræbte en pensionist i Tønder

Annonce:
Følg Krimi

Den drabsdømte gymnasielærer Bjørn Frank Jensen frafalder anken i en sag, hvor han i december blev idømt 12 års fængsel for drab på den 74-årige Ernst Ellebye i Tønder. Det oplyser Statsadvokaten i Viborg. Dommen står dermed ved magt.

74-årige Ernst Ellebye blev overfaldet i sit hjem i Tønder omkring midnat den 21. december i 2013.

Da politiet ankom til den 74-åriges hjem på Bargumsvej, fandt man også den 34-årige Bjørn Frank Jensen. Han havde angiveligt været til en julefrokost på sin daværende arbejdsplads, Tønder Gymnasium, inden drabet.

Den 34-årige forklarede under retssagen, at han tog fejl af lejlighederne. Han troede, at han befandt sig i sin egen lejlighed, da han så den 74-årige.

- Jeg troede i første omgang, at det var min tidligere svigerfar, som var ved at stjæle ting i min lejlighed, forklarede Bjørn Frank Jensen under sagen, der blev behandlet ved Retten i Sønderborg.

Bjørn Frank Jensen er dømt for at have sparket døren ind og flere gange stukket pensionisten i hovedet og på kroppen med en 20,5 centimeter lang daggert - en slags bajonet.

Ernst Ellebye havde over 50 stik og sår på kroppen.

Pensionisten blev ifølge obduktionsrapporten også slået og sparket i hovedet og på kroppen adskillige gange, ligesom han blev trampet på brystkassen.

Den brutale vold gav den 74-årige mand kraniebrud og indre blødninger i hjernen, og han døde af skaderne på hospitalet klokken 18.03 dagen efter overfaldet.

Den 34-årige Bjørn Frank Jensen har under sagen fortalt, at han intet husker om episoden, og han har derfor nægtet sig skyldig.

Dommen i december blev anket på stedet, men Bjørn Frank Jensen har altså nu valgt at acceptere rettens afgørelse.

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Mere fra Ekstra Bladet+

Annonce:
Varmechecken går til narko - hvordan synes I selv det går?
Annonce:

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:
Annonce:
Annonce: