Annonce:
Annonce:

Dømt: Voldtog 14-årig grandkusine

Manden blev mandag idømt et års ubetinget fængsel for at have seksuelt krænket en 14-årig pige i sit hjem

Foto: Østjyllands Politi
Foto: Østjyllands Politi
Annonce:
Følg Krimi

Det var i den 26-årige mands eget hjem i en by i Favrskov Kommune, at han krænkede sit 14-årige familiemedlem seksuelt en nat i august sidste år.

Et overgreb, der mandag kostede ham et års ubetinget fængsel, da Retten i Randers fandt ham skyldig i blufærdighedskrænkelse og voldtægt ved andet seksuelt forhold end samleje med et barn under 15 år.

Det oplyser Østjyllands Politi i en pressemeddelelse.

Anklager Jesper Rubow er tilfreds med mandagens afgørelse, der særligt byggede på, at retten fandt pigens forklaring detaljeret, konsistent og troværdig.

- Jeg er naturligvis tilfreds med, at retten – ligesom anklagemyndigheden – vurderede, at forurettede afgav en troværdig forklaring, der sammen med sagens øvrige beviser medførte, at tiltalte blev dømt for overgrebet, siger specialanklager Jesper Rubow.

Annonce:

Den 26-årige blev dømt efter en ny lovgivning, der blev indført sidste år, hvor det altid betegnes som voldtægt, hvis en voksen over 22 år har samleje eller andet seksuelt samkvem med et barn under 15 år.

Manden ankede dommen med påstand om frifindelse.

Samlejebevægelser i sengen
Overgrebet fandt sted, da pigen overnattede hos den 26-årige, der er hendes grandfætter. Her skulle han ifølge pigens forklaring have bedt hende tage tøjet af og sove nøgen, hvorefter han lagde sig ind til hende.

Her skulle han blandt andet have befamlet hende og lavet samlejedebevægelser mellem hendes lår og baller over et længere tidsrum, selvom den dengang 14-årige pige forsøgte at fjerne hans hænder og rykke sig væk fra ham.

Cirka 14 dage senere fortalte pigen om overgrebet til sin mor, hvilket førte til en politianmeldelse. Den 26-årige blev blev senere anholdt, afhørt og sigtet for blufærdighedskrænkelse og voldtægt.

Annonce:

Grandfætteren har hele tiden nægtet sig skyldig. Ifølge hans forklaring lå de aldrig i sengen sammen. Derimod skulle pigen være faldet i søvn på sofaen, mens han selv gik til køjs i sin egen seng. Den forklaring fandt retten dog ikke troværdig.

Skår i familieglæden
Sagen har taget hårdt på familien, fortæller Jesper Rubow, der også oplyser til Ekstra Bladet, at pigen er datter til den 26-åriges kusine.

- Det er tydeligt, at der nu er skår i familieglæden, siger han.

Den nu dømte var udover overgrebet tiltalt for at have truet en 18-årig mand på livet, men det forhold blev han frikendt for.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
BREAKINGBREAKING
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*

nyt billede

nyt billede

nyt billede

nyt billede

nyt billede

nyt billede

nyt billede

nyt billede

Annonce:
Pas på ønsker i Venstre - de kan gå i opfyldelse
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

LIGE NU
Annonce:

Bagholdet

Annonce:
Annonce: