Annonce:
Annonce:

Dom i Levakovic-sag: Her er straffen

Fire af Levakovic-familiens medlemmer modtog i dag straf i en sag om en række tricktyverier på ældre borgere samt bedrageri

Ekstra Bladets udsendte uddyber dommen.
Annonce:
Følg Krimi

- Hold ud, lød det fra et fremmødt familiemedlem af Levakovic familien, efter at der i dag blev fremsagt dom i en sag om en lang række tricktyverier på ældre borgere i København i Retten på Frederiksberg.

Kun det yngste medlem af de tiltalte fra Levakovic-familien var mødt op for at modtage dommen.

Den 21-årige Santino Levakovic, var tiltalt i alle anklageskriftets ni punkter, mens søskendeparret Giovanni Levakovic og Diana Petrovic samt Monika Petrovic kun stod tiltalt i et enkelt punkt.

Dommeren fandt at den 21-årige var skyldig i alle forhold undtagen et. Han blev derfor idømt et år og tre månedersfængsel. Den unge Levakovic modtog dommen med ro, og meddelte gennem sin advokat, at han behøver betænkningstid med henblik  på at anke straffen.

Annonce:

Den 54-årige Giovanni Levakovic blev idømt seks måneders fængsel, mens Diana og Moniki Petrovic fik hhv. seks og tre måneder, som for begge allerede er udstået ved varetægtsfængsling.

Forsøgte at røve 93-årig
Alle fire blev dømt skyldige for 20. januar i år at have forsøgt at skaffe sig adgang til en 93-årig kvindes lejlighed på amager. Med Santino Levakovic i spidsen bankede de på hos den 93-årige sent om eftermiddagen.

De fire familiemedlemmer har under retsmøderne nægtet sig skyldige.
De fire familiemedlemmer har under retsmøderne nægtet sig skyldige.

Her kom Santino Levakovic med den forklaring, at han var taxachauffør, og at kvindens overbo havde glemt sin taske i taxaen.

Den 21-årige bad derfor om en kuglepen samt et stykke papir, mens Diana og Monica Petrovis og Giovanni Levakovic ventede på trapperne med henblik på at stjæle fra kvinden.

Den 93-årige afviste dog Santino ved døren og smækkede de fire gerningsmænd ude.

Deltog i seks lignende tyverier
Den 21-årige har ifølge anklageskriftet deltaget i tre lignende tricktyverier og tre forsøg på samme begået sammen med et ukendt antal gerningsmænd over en periode på fire måneder.

Annonce:

Santino er desuden tiltalt for bedrageri, efter at han hævede 15.000 kroner i en automat på Valbylanggade med to stjålne kort fra et tricktyveri på en 74-årig kvinde i Valby.

Den 21-årige blev fritaget i et enkelt punkt i anklageskriftet som omhandlede et tricktyveri udført på Gadekjærvej i Valby. Her var Santino tiltalt for at have forsøgt at komme ind hos en 74-årig kvinde under det påskud, at han var fra boligadministationen og skulle tjekke vandrør.

Dommeren fandt dog, at der ikke var tilstrækkelige beviser i sagen, der pegede i retning af den 21-årige.

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Mere fra Ekstra Bladet+

Annonce:
Mette Frederiksen har svært ved at skelne mellem moral og dobbeltmoral
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Annonce:
Annonce: