Doping-bagmand producerede steroider i mors sommerhus

Bagmanden i Danmarks største dopingsag havde et fuldbyrdet laboratorium i morens sommerhus i Frederiksværk

Den hidtil største sag i Danmark om produktion og distribution af doping startede med cirka 100 ampuller i en Netto-bærepose.

Men da manden, der modtog bæreposen, blev anholdt af politiet, havde det udviklet sig til et fuldt funktionsdygtigt laboratorium beregnet til at fremstille dopingen selv.

Det hele foregik i morens sommerhus i Frederiksværk i Nordsjælland.

Det fortæller den 41-årige mand, der onsdag afgiver forklaring i Københavns Byret.

- I starten havde jeg ingen erfaring med bitcoins, webhandel, doping og polske kreditkort. Det var på rent hobbyplan med rester i en bærepose under sengen, forklarer manden.

Men i takt med at efterspørgslen steg, udviklede forretningen sig. Han erkender besiddelse med henblik på videresalg af 800.000 dopingenheder og 100.000 lægemidler.

Han er velklædt i jakkesæt, og det gråsprængte hår sidder, som det skal. Han er uddannet ejendomsmægler, men valgte at forlade det erhverv.

- Jeg gad ikke mere, siger han.

I stedet valgte han at starte sin egen hjemmeside, som han markedsførte som "dit online steroid-apotek."

Det viste sig hurtigt at løbe rundt for manden.

- Jeg havde vel omkring 50.000 i hånden om måneden, når alt andet var betalt. Nogle gange mere, nogle gange mindre, fortæller han.

Han svarer samarbejdsvilligt på de fleste spørgsmål med undtagelse, når det kommer til spørgsmål omkring Diamond Pharma.

Diamond Pharma var hans samarbejdspartner, som er en global producent og distributør af doping på det sorte marked.

I starten leverede firmaet de første dopingenheder til ham, og senere udviklede samarbejdet sig altså til, at de også leverede laboratorieudstyr til den danske mand, så han kunne producere for mærket.

- Jeg har ikke tænkt mig at sige noget om de firmaer, jeg arbejdede med sammen med, siger han bestemt i retten.

Ud over den 41-årige er to andre også anholdt i sagen. En erkender at have haft en mindre praktisk rolle i foretagendet, mens den tredje nægter sig skyldig.