Annonce:
Annonce:

Drab i mergelgrav: Jonathan skudt og efterladt

Politiet har nu identificeret den yngre mand, der tirsdag blev fundet bundet på hænder og fødder i mergelgrav

(Foto: Per Rasmussen)
Annonce:
Følg Krimi

Ved du noget om sagen? Så vil vi gerne høre fra dig. Send os dit tip på en sms/mms til 1224 (alm. takst) eller send en mail til 1224@eb.dk.

Det var den 34-årige Jonathan Holst Nielsen, som blev dræbt og smidt i en mergelgrav syd for Herlufmagle.

Det oplyser Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi, der ikke har nogen anholdte i sagen.

- Der er tale om den 34-årige Jonathan Holst Nielsen, der har været meldt forsvundet fra sit hjem i København siden den 25. januar 2015, skriver politiet i en pressemeddelelse.

Den 34-årige mand er 'kendt af politiet i forvejen', men det er ikke muligt at få oplyst, hvad Jonathan Holst Nielsen er kendt for.

Mystisk mergelgrav-lig: Ingen anholdte

Politiet har også slået fast, at den dræbte blev skudt, før han blev efterladt bagbundet i mergelgraven.

Annonce:

- Det er samtidig konstateret, at Jonathan Holst Nielsen er dræbt af skud, inden han blev efterladt i vandet i mergelgraven ved Suså Landevej, syd for Herlufmagle, bagbundet på hænder og fødder og forsøgt tynget ned af vægte, står der i meddelelsen.

Politiet undersøgte gerningsstedet grundigt med metaldetektorer, hvilket formentlig betyder, at man har ledt efter patronhylstre. Det er uvist, om der er fundet patroner, og hvorvidt Jonathan blev skudt ved mergelgraven.

Drabs-ekspert: Det kan liget i mergel-graven afsløre

Der kan endnu ikke oplyses nærmere omstændigheder vedrørende drabet, oplyser politiet.

- Vi kigger nu nærmere på et motiv, men vi har ikke flere kommentarer om efterforskningen, selvom jeg kan se, at I har jeres teorier, siger vicepolitiinspektør Søren Ravn-Nielsen til Ekstra Bladet.

Den teori, som efterforskeren henviser står i dagens udgave af Ekstra Bladet. Den bygger på flere af hinanden uafhængige kilder med kendskab til sagen, som oplyser, at liget af den yngre mand muligvis var den foreløbige kulmination på opgøret om et stjålent parti hash.

Annonce:

Teori i mergelgrav-mysteriet: Dræbt mand mistænkt for tyveri fra hash-liga

Ifølge oplysningerne var den afdøde identisk med en mand i begyndelsen af 30’erne, der har været forsvundet de seneste godt to måneder. Han var ifølge Ekstra Bladets oplysninger indtil da samboende med sin kæreste, og han skal formelt have været meldt savnet.

Inden sin forsvinden kørte manden som chauffør for en vognmand, og han skal angiveligt være blevet sat i forbindelse med tyveriet af et parti illegale varer fra en hash-liga.

Om det påståede tyveri medførte en gæld, eller om der blev skredet direkte til korporlig afstraffelse, er endnu uklart.

Lig i mergelgrav: Bagbundet på hænder og fødder

Medtaget lig
Liget af den yngre mand, som ifølge de foreløbige informationer i sagen menes at være fra København, blev tirsdag aften fundet ved Suså Landevej syd for Herlufmagle på Sydsjælland.

Annonce:

Fundet af den afdøde skete, efter at politiet havde modtaget et alarmopkald. Ordensmagten rykkede efterfølgende ud med både dykkere og droner for at undersøge området.

Fra køleskab til gylletank: Makabre ligfund

Ved du noget om sagen? Så vil vi gerne høre fra dig. Send os dit tip på en sms/mms til 1224 (alm. takst) eller send en mail til 1224@eb.dk.

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Annonce:

Mest læste lige nu

På Ekstra Bladet skyder vi på alle
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Bag om dansk politik

Vis alle artiklerne

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Annonce:
Annonce: